25 / 07 / 2024

Enflasyon ne kadar oldu 2022

Enflasyon ne kadar oldu 2022

Enflasyondaki yükseliş Ocak'ta yüzde 11,10 olarak gerçekleşti. Memurlar için ilk aydan yüzde 3,6 enflasyon farkı gerçekleşti. 

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçen altın, haftayı yükselişle kapattı. Hafta sonunun ilk gününde ise altın fiyatlarının güne nasıl başladığı merak ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar?

Altın kritik eşikte! Rekora koşuyor! Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor?

Altın kritik eşikte. ABD enflasyon rakamları sonrası yükselişe geçen altın bugün 2407 dolar oldu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç liradan satılıyor? 12 Temmuz 2024 altın fiyatları..

3 soruda kira artış oranı Temmuz 2024! Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? 

Türkiye İstatistik Kurumu merakla beklenen Haziran 2024 enflasyon rakamlarını geçtiğimiz günlerde resmen açıkladı. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte 3 soruda kira artış oranı Temmuz 2024...

Emeklilerin 6 aylık farkı kesinleşti! 4A-4B-4C ne kadar emekli maaşı alacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emeklinin 6 aylık farkı dün TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamlarıyla kesinleşti. Peki 4A-4B-4C ne kadar emekli maaşı alacak?  

Temmuz 2024 memur maaşı hesaplama! Memur maaşlarına ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca memur ve memur emeklisi Haziran 2024 enflasyon rakamlarını bekliyor. Peki 6 aylık enflasyonun yüzde 25 çıkması ve maaş zamlarının yüzde 19,56 seviyesinde gerçekleşmesi durumunda memur maaşlarına ne kadar zam gelecek? 

Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor! Tarih verildi! Benzin ve motorin ne kadar olacak? 

Temmuz ayında ÖTV’ye yapılacak enflasyon güncellemesiyle akaryakıt fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor. Peki benzin ve motorin fiyatı ne kadar olacak? 

Haziran 2024 kira artış oranı resmen açıklandı! Bu ay kiralara ne kadar zam gelecek? 

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Mayıs ayı enflasyon verilerinin belli olmasıyla birlikte, haziran ayı kira artış oranı da resmen belli oldu. Peki bu ay kiraya ne kadar zam yapılacak?

Ajda bilezik fiyatı ne kadar? 30 gram 22 ayar burma bilezik fiyatları kaç lira? 14 Mayıs altın bilezik fiyatları!

Yarın açıklanacak ABD enflasyon rakamları merakla beklenirken altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Altın fiyatları düşerken, altın bilezik fiyatları da geriledi. Ajda bilezik fiyatı ne kadar? 30 gram burma bilezik fiyatları kaç lira?

Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

Merkez Bankası (TCMB), piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini içeren ve merakla beklenen Nisan 2024 anket sonuçlarını açıkladı. Peki dolar kuru 2024 sonunda ne kadar olacak? İşte Merkez Bankası'nın açıkladığı o rakam...

Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak? Memur maaş farkı! Emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024!

Mart ayına ilişkin enflasyon verileri bugün açıklandı. Açıklanan son dakika rakamlarının ardından 'Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak?' sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024! 

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Şubat 2024 iş yeri kira artış oranı belli oldu! Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek?

Merakla beklenen Şubat 2024 kira artış oranı, Ocak ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan aralık ayı enflasyonuyla beraber kira artışlarını da etkileyen TÜFE rakamları da netlik kazandı. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelec

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Enflasyon ne kadar oldu 2022 Haberi

Enflasyon ne kadar oldu 2022

Enflasyondaki yükseliş Ocak'ta yüzde 11,10 olarak gerçekleşti. Memurlar için ilk aydan yüzde 3,6 oranında enflasyon farkı meydana geldi. 

Memurlarnet'te yer alan habere göre; 2022'nin ilk yarısı için memurlar yüzde 2,5 ek zamla beraber toplamda yüzde 7,5 zam aldı. 

 

MEMURLARIN ALDIĞI ZAM İLK AYDAN ERİDİ

Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında duyurulacak rakamlarla birlikte memurların alacağı enflasyon farkı da kesinleşecek.

Memurlar 2021 yılının 2. yarısında yüzde 22,47 enflasyon farkı aldı. 

Memur, sözleşmeli ve işçiye büyük Ağustos sürprizi!

İkinci el araçlar için tarih verildi! Fiyatlar yüzde 50 düşecek!

Elektrik faturası 140 TL'den fazla gelenler dikkat! O tutarı düşürebilirsiniz...

Nureddin Nebati: Enflasyon Nisan'da zirve yapacak!

İstanbulkart'a rekor zam geldi! Yüzde 92 yükseltildi!

Emeklilerin maaşları katlanıyor! İşte promosyon...