19 / 05 / 2024

engelsiz belediye ödülü

engelsiz belediye ödülü

İstanbul Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen “Engelsiz Bilişim 2013 Sempozyumu”nda ödüller sahiplerini buldu. Törende İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) “Erişilebilir Turizm, Engelsiz İstanbul” projesiyle “Engelsiz Belediye” ödülünü aldı.

SKB’den Bursa'nın sağlıklı şehir projelerine para ödülü!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), 2020 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını kabul etmeye başladı. SKB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl rekabeti artırmak için her başarı için para ödülü vereceğiz” dedi.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Kahramanmaraş Andırın'daki 4 minareli asma köprüye ödül!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde inşa edilen 4 minareli asma köprüye İngiltere’den ödül geldi. Belediye Başkanı Baki Tezcan’ın projesini çizdiği ve belediye işçileri tarafından köprü 300 bin TL'ye mal oldu. 

Ankara Güdül Kent Müzesi ve Öğrenci Yurdu açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, toplu açılış töreni için Güdül’deydi.

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

Maltepe Belediyesi, Altın Arı Belediyecilik Ödülü'nü kazandı!

Maltepe Belediyesi, yerinde dönüşüm ve sosyal sorumluluk projeleriyle 'Altın Arı Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsünbül, “Ödülü kazanmamız daha da anlamlı hale geldi” dedi.

TİKA'nın Tayland'da restore ettiği camiye ödül!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) geçen yıl Tayland'da restore ettiği Bang Uthit Camisine belediye tarafından En Temiz Mabet Ödülü verildi.

Marmara Belediyeler Birliği’nden İBB'ye 5 ödül!

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ve İBB Şirketlerinden Medya AŞ’nin sponsor olduğu 6. Altınkarınca Belediyecilik Ödül Töreni’nde, ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe verdi.

Antalya Konyaaltı Belediyesi hizmet binasına yapı ödülü!

Antalya Konyaaltı Belediyesi hizmet binası, 13. Batı Akdeniz Mimarlık Ödülleri'nde, 'Yapı' dalında ödül kazandı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı'nın çok modern bir hizmet binasına kavuştuğunu dile getirdi.

Denizli Laodikya Kilisesi restorasyonuna AB Kültürel Miras Ödülü!

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Laodikya Antik Kenti'nde devam eden restorasyon projesinin, AB Kültürel Miras Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldüğünü bildirdi.

Osmaniye Belediye Hizmet Binası en iyi proje ödülünü aldı!

Osmaniye Belediye Hizmet Binası, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından internet üzerinden yaklaşık 400 bin kişinin katıldığı oylama neticesinde en iyi belediye hizmet binası proje ödülüne layık görüldü.

Şahinbey Belediyesi Tarihi Kentler Birliği ödülünü aldı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mecidiye Hanı restorasyon projesindeki başarılı çalışmasından dolayı Tarihi Kentler Birliği tarafından Süreklilik ödülüne layık görüldü.

engelsiz belediye ödülü Haberi

engelsiz belediye ödülü


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği “Erişilebilir Turizm, Engelsiz İstanbul” projesi, Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu'nun “Engelsiz Belediye” ödülünü kazandı.


Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu organizasyonuyla, İstanbul Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen “Engelsiz Bilişim 2013 Sempozyumu”nda ödüller sahiplerini buldu. Çok sayıda üniversite ve kurum yöneticilerin katıldığı sempozyumda, Türkiye’de engellilere yönelik yürütülen başarılı bilişim hizmetlerine 7 farklı kategoride ödül verildi.


Törende İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) “Erişilebilir Turizm, Engelsiz İstanbul” projesiyle “Engelsiz Belediye” ödülünü aldı. Ödül Başkan Kadir Topbaş adına İBB Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kapaklıkaya’ya takdim edildi.

Tanıtım filmi büyük beğeni topladı


Törende gösterilen ödüle konu olan tanıtım filmi büyük beğeni topladı. (http://www.ibbtube.com/4545-erisilebilir-turizm-engelsiz-istanbul-projesi.html) Engelli vatandaşların müzelere engelsiz erişimini sağlayan projede, tanıtım filmlerinden web sitesine kadar her ayrıntı da uzun çalışmalar sonucu engellilere uygun olarak gerçekleştirildi. erisilebilirturizm.ibb.gov.tr web sitesinde seslendirilen...