15 / 05 / 2024

Engelsiz Mekanlar Proje İnşaat adres

Engelsiz Mekanlar Proje İnşaat adres

Engelsiz Mekanlar Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Necati Ustamehmetoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 'engelsiz mekanlar' yapıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm yapıların erişilebilirlik standartlarına uygun inşa edilmesi, engellilerin haklarının ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalar yapıyor...

Gönye Proje Tasarım'dan dekorasyon önerileri!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, baharın gelmesiyle birlikte düğün sezonunun da açıldığı şu günlerde yeni evlenen çiftlerin birlikte yaşayacakları mekanları dekore ederken dikkat etmeleri gereken püf noktalarını yorumladı...

Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Nizip'te hayata geçirilen Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan engelli vatandaşlar için yapılan proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Mekanlar Mimarlık Tasarım Proje Uygulama Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mekanlar Mimarlık Tasarım Proje Uygulama Mühendislik Limited Şirketi Fatih Mehmet Türkmen tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gönye Tasarım'dan çevreci iç mekanlar!

Pek çok markalı projenin iç mekanlarına imza atan Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Confetti'den yeni özel tasarım proje halıları!

Oteller, eğlence mekanları ve eğitim kurumlarında güvenli ve hijyenik kullanım alanı oluşturan Confetti, özel tasarım proje halıları ile mimarların çözüm ortağı oluyor.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi`ne engelsiz park!

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi 774 Sokak’ta bulunan park alanına bir ‘Engelsiz Park’ yapıldı. Proje kapsamında parka engelsiz oyun grubu, kültür fizik aletleri, basket sahası, kamelya ve banklar yerleştirildi

Giresun'da engelsiz yaşamevi yapılıyor!

Giresun'da yapılan engelsiz yaşamevi projesini Vali Hasan Karahan, yerinde inceledi. Proje Keşap ilçesinde engelli kadınlara hizmet edecek.

Palandöken Engelsiz Yasam Merkezi hizmete girdi!

Palandöken Belediyesi ve SODES destekli ilk özel proje olan "Engelsiz Mekanlardan Engelsiz Yarınlara" projesi kapsamın da yapılan park yaklaşık 10 bin metrekare alanı kapsayan Engelsiz Yaşam Merkezine dönüştürülerek hizmete girdi.

Confetti duvardan duvara proje halıları mimariye destek veriyor!

Confetti Duvardan Duvara Proje halılarıyla mekanlarınızın uzun ömürlü iş ortağı olmaya devam ediyor. Duvardan duvara halılarıyla mimari proje desteği vermeye başlıyor.

Confetti halılarıyla mekanların uzun ömürlü iş ortağı!

Confetti, kütüphane, okullar ve anaokulları gibi eğitim alanlarına da duvardan duvara halılarıyla mimari proje desteği vermeye başlıyor.Confetti halılarıyla mekanların uzun ömürlü iş ortağı oluyor.

Müzelere, saray ve camilere erişimi kolaylaştıran proje hayata geçiriliyor!

Müzelere, saray ve camilere erişimi kolaylaştıran proje hayata geçiriliyor. İstanbul’un önemli müzelerinin, kütüphanelerinin, camilerinin ve saraylarının dâhil olduğu “Erişilebilir Turizm, Engelsiz İstanbul II” projesiyle kentin turizm potansiyelinin artı

Confetti'den sağlıklı proje halıları!

Ürettiği halılarla otel, cami gibi büyük mekanların mimari projelerine destek olan Confetti, zengin renk ve model proje halılarıyla mimarların tercihi olmaya devam ediyor. Confetti'den sağlıklı proje halıları...

Engelsiz Mekanlar Proje İnşaat adres Haberi

Engelsiz Mekanlar Proje İnşaat adres

Engelsiz Mekanlar Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Necati Ustamehmetoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Engelsiz Mekanlar Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...