18 / 05 / 2024

Engelsiz Orkestra konseri ne zaman

Engelsiz Orkestra konseri ne zaman

Selim ve Kerim Altınok yönetimindeki Engelsiz Orkestra, 8 Şubat Cumartesi, saat 20.00’de, İBB Tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde bir konser veriyor. Konser, ücretsiz ve herkese açık...

Sunny Orkestra Inox Çay Makinesi kaç TL? 29 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çay makinesi alacaklar dikkat! Mutfakların yeni gözdesi Sunny Orkestra Renkli Inox Çay Makinesi uygun fiyatıyla sizi bekliyor. Şık tasarımıyla göz dolduran, geniş iç hacmiyle çaya doyuran Sunny Çaycı ne kadar? İşte detaylar...

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Kayseri'ye engelsiz çocuk evi inşa edilecek!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de örneği olmayan Engelsiz Çocuk Evi projesinin ikincisini inşa ediyor.

Bağcılar Engelsiz Üniversite hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan “Engelli dostu şehirler inşa etmeli” kapsamında Bağcılar Belediyesi ve Medipol Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’nin açılışına katıldı. 

Burdur Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Burdur Belediyesi, hayata geçirdiği engelsiz yaşam merkezini hizmete açtı.

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni yarın hizmete açıyor...

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Engelsiz Orkestra konseri ne zaman Haberi

Engelsiz Orkestra konseri ne zaman

Selim ve Kerim Altınok yönetimindeki Engelsiz Orkestra,  8 Şubat Cumartesi, saat 20.00’de, İBB Tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde bir konser veriyor.  


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen konser, ücretsiz ve herkese açık. 


Selim ve Kerim Altınok yönetimindeki Engelsiz Orkestra, 2008 yılında kuruldu. Topluluğu, akustik sazların ağırlıkta bulunduğu bir enstrüman grubu ve solistler oluşturuyor. Türk Müziği’nden Batı müziğine, nostaljik melodilerden  çigana, cazdan fasıl müziğine, türkülerden farklı ülkelerin halk şarkılarına uzanan geniş yelpazede nitelikli bir çizgide sanatlarını icra ediyorlar. 


Engelsiz Orkestra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı kültür merkezlerinde konser vermeyi...