06 / 05 / 2024

Sunny Orkestra Inox Çay Makinesi kaç TL? 29 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sunny Orkestra Inox Çay Makinesi kaç TL? 29 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çay makinesi alacaklar dikkat! Mutfakların yeni gözdesi Sunny Orkestra Renkli Inox Çay Makinesi uygun fiyatıyla sizi bekliyor. Şık tasarımıyla göz dolduran, geniş iç hacmiyle çaya doyuran Sunny Çaycı ne kadar? İşte detaylar...



Sunny Orkestra Renkli Inox Çay Makinesi mutfakların en sevilen yardımcılarından biri. Çayı uzun süre sıcak tutan ve geniş iç hacmi ile en kalabalık misafirlere bile yetecek kadar demlemeyi sağlayan Sunny Çaycılar, zarif tasarımlarıyla mutfakların şıklığını da tamamlıyor. Kahvaltıdan akşam oturmalarına kadar günün her anında içtiğimiz çay, Sunny Orkestra Renkli Inox Çay Makinesi'nde demlenince lezzeti katlanarak artar.

 Sunny Orkestra Inox Çay Makinesi kaç TL? 29 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çaycı modellerinde en önemli özelliklerden biri kullanılan ürünün iç hacmi. Sunny Orkestra Renkli Inox Çay Makinesi’nin büyük su ısıtıcı haznesiyle tüm ailenize ve kalabalık misafirlerinize bile keyifle çay yapabilirsiniz. 1,8 litre büyük kapasiteli su ısıtıcısı ve 1 litre kapasiteli paslanmaz çelik demliği ile tek seferde daha fazla çay demleyebilirsiniz.

Mavi, antrasit ve rose gold renk seçenekleri ile özel renk ve özel tasarımı sayesinde mutfağınızın en şık parçalarından biri olacak çay makinesi, sıcak tutma fonksiyonu ile hem enerji tasarrufu sağlayacak hem de çay keyfinizin uzun süre devam ettirecek.

Çaycı fonksiyonunun yanında yalnızca su ısıtıcı yani kettle olarak da kullanılabilen Sunny Orkestra Renkli Inox Çay Makinesi, mutfak işlerinde yemek yaparken ve başka içecekler hazırlarken hep yanınızda olacak.

Peki, Sunny Orkestra Renkli Inox Çay Makinesi'nin özellikleri ne, fiyatı ne kadar?

 


Geri Dön