15 / 05 / 2024

engin aktay soru önergesi

engin aktay soru önergesi

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yanıtlaması istemiyle hazırladığı üç ayrı yazılı soru önergesinde, öğretmen istihdamı, derslik ve ikili eğitim ile okul arsalarının imar değişikliklerine ilişkin bilgi istedi.

Deprem vergisi gelirlerine ilişkin 8 soru mecliste!

Depreme karşı alınan önlemlere ve deprem vergisi gelirlerinin kullanım alanları TBMM gündemine taşındı. CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Engin Altay, Nabi Avcı'ya okul arsalarının imar değişikliklerini sordu!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yanıtlaması istemiyle hazırladığı üç ayrı yazılı soru önergesinde, öğretmen istihdamı, derslik ve ikili eğitim ile okul arsalarının imar değişikliklerine ilişkin bilgi istedi.

Özak GYO, Aktay Turizm'in finansal tablolarını açıkladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aktay Turizm ile birleşme işlemi kapsamında; Aktay Turizm A.Ş.'nin son üç yıllık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Özak GYO, Aktay Turizm ile birleşti!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Birleşme işlemi kapsamında Aktay Turizm ile birleşme durumunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildirim olarak yayınladı.

Jet Fadıl'a soruşturma şoku!

Jet Fadıl olarak bilinen ve bitiremediği İstanbul Bayrampaşa’daki Caprice Gold projesiyle yeni mağdurlar yaratan Fadıl Akgündüz hakkındaki soruşturmayı “Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu” yürütecek.

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maltepe'de, Harun Sezer, Atakan Evrim Enginöz ortaklığında kuruldu.

Aktay Turizm'in 2014'e ait finansal tablosu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'nın yüzde 100 oranında iştirak ettiği Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri 'nin 2014 'e ait finansal tabloları yayınlandı.

Ela Quality Resort Hotel personel lojman binası, Aktay Otel'e satıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aktay Turizm A.Ş.'nin sahip olduğu lojman binasının Aktay Otel İşletmeleri A.Ş'ye satışını gerçekleştirdi.

Aykut Engin: Türkiye'de yeterli fuar alanı yok!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Ela Quality Resort Hotel, Aktay Otel İşletmeleri'ne satıldı!

Özak GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında ortak Aktay Turizm A.Ş., Ela Quality Resort Hotel'in işletmeciliğini yürüten Aktay Otel İşletmeleri A.Ş.'ye 7 milyon 300 bin TL bedelle satıldı.

Evrim Engin kimdir?

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu. Peki, Evrim Engin kimdir? Evrim Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Evrim Engin...

Antalya'nın ulaşım sorunuyla ilgili TBMM'ye soru önergesi verildi!

ESKİ Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakam Lütfi Elvanın cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi...

Özak Aktay Turizm ile birleştikten sonraki mali tablosunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Aktay Turizm ile birleştikten sonraki mali tablosunu yayınladı.

engin aktay soru önergesi Haberi

engin aktay soru önergesi

Okul arsalarının imar değişikliklerine ilişkin önergesinde. AK Parti iktidarı döneminde eğitim sisteminde sıklıkla yapılan değişikliklerin eğitim altyapısını istenilen seviyeye ulaştıramadığını savunan Altay, altyapının yetersizliği yanında, plansızca ve siyasal kaygılarla uygulamaya konulan düzenlemelerin de sistemi olumsuz etkilediğini ifade etti. 


Altay. Avcı'ya "İller itibariyle belediye imar planlarında okul arsası olarak belirlenen arsa sayısı kaçtır? Bu arsaların eğitim kademelerine göre dağılımı nedir? 


İktidarları döneminde, okul alanı olarak belirlendiği halde imar tadilatı ile kullanım amacı değiştirilen arsa var mıdır? Var ise hangi illerdedir? Bu arsaların toplam büyüklüğü nedir? Belediye imar planlarında belirlenen okul arsalarından vakıflara bedelli-bedelsiz olarak devredilen arsa var mıdır? 


Var ise hangi illerdedir? Devredilen vakıfların isimleri nedir? Bakanlığınızca çeşitli protokoller imzalayan TÜRGEV. Ensar, Su. Birlik ve benzeri vakıflara bedelsiz arsa verilmiş midir?" sorularını yöneltti. 

"SON...