04 / 05 / 2024

Engin Artemel kimdir

Engin Artemel kimdir

ABD'de yaşayan ünlü Türk mimarı Engin Artemel Virginia'nın Alexandria bölgesinde 81 yaşında yaşamını yitirdi.

​​​​​​​Engin Artemel kimdir?

Ünlü Mimar Engin Artemel kimdir? Engin Artemel hangi projelerde yer almıştır? İşte Engin Artemel'in biyografisi...

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Vehbi Engin Öztürk kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Engin Öztürk kimdir? Vehbi Engin Öztürk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vehbi Engin Öztürk'ün biyografisi...

​​​​​​​Engin Artemel kimdir?

Ünlü Mimar Engin Artemel kimdir? Engin Artemel hangi projelerde yer almıştır? İşte Engin Artemel'in biyografisi...

Ünlü mimar Engin Artemel vefat etti!

ABD'de yaşayan ünlü Türk mimarı Engin Artemel Virginia'nın Alexandria bölgesinde 81 yaşında yaşamını yitirdi.

Engin Tekintaş kimdir?

Engin Tekintaş, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Peki, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Engin Tekintaş kimdir?

Kamil Engin Yeşil kimdir?

1 Ekim 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan Kamil Engin Yeşil kimdir? İşte Yeşil'in özgeçmişi...

Volkan Engin kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Engin kimdir? Volkan Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Volkan Engin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Engin Ayaz kimdir?

Mimar Engin Ayaz kimdir? Engin Ayaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Engin Ayaz, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Engin Ayaz..

Engin Özkoç kimdir?

Adapazarı Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Engin Özkoç, CHP Adapazarı Milletvekili Adayı oldu. Peki, Engin Özkoç kimdir? Engin Özkoç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Engin Özkoç..

Evrim Engin kimdir?

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu. Peki, Evrim Engin kimdir? Evrim Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Evrim Engin...

Engin Artemel kimdir Haberi

Engin Artemel kimdir

Uzun yıllar ABD'de mimarlık yapan Engin Artemel, Virginia'nın Alexandria şehrinde 81 yaşında yaşamını yitirdi. Artemel, Alexandria Belediyesi'nde uzun yıllar mimar olarak çalıştı ve Alexandria şehrine katkıları nedeniyle 'Yaşayan Efsane' ödülenün sahibi oldu. 2009 yılında ünlü mimarın adı, Virginia Eyaletinde bir sokağa verilmiş ve şehre olan katkıları nedeniyle limanda ismine plaket konulmuştu. Cebinde 20 dolarla İstanbul'dan California'ya üniversite eğitimine giden ünlü mimarın adı ABD'de bir sokağa verildi.

DÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Haberler'de yer alan habere göre; Artemel'in cenazesi, Ivy Hill Mezarlığı'nda defnedildi. Koronavirüs önlemleri kapsamında yalnızca yakının katıldığı törene, ailesi çiçek gönderilmemesini önemle rica edip 'Onun adına Old Town Alexandria'da sahile giderek gezin ve ona dua edin' dedi.

Engin Artemel...