29 / 04 / 2024

Engin Ayaz kimdir

Engin Ayaz kimdir

Mimar Engin Ayaz kimdir? Engin Ayaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Engin Ayaz, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Engin Ayaz..

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Vehbi Engin Öztürk kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Engin Öztürk kimdir? Vehbi Engin Öztürk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vehbi Engin Öztürk'ün biyografisi...

​​​​​​​Engin Artemel kimdir?

Ünlü Mimar Engin Artemel kimdir? Engin Artemel hangi projelerde yer almıştır? İşte Engin Artemel'in biyografisi...

Engin Tekintaş kimdir?

Engin Tekintaş, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Peki, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Engin Tekintaş kimdir?

Kamil Engin Yeşil kimdir?

1 Ekim 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan Kamil Engin Yeşil kimdir? İşte Yeşil'in özgeçmişi...

Volkan Engin kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Engin kimdir? Volkan Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Volkan Engin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Engin Ayaz kimdir?

Mimar Engin Ayaz kimdir? Engin Ayaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Engin Ayaz, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Engin Ayaz..

Engin Özkoç kimdir?

Adapazarı Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Engin Özkoç, CHP Adapazarı Milletvekili Adayı oldu. Peki, Engin Özkoç kimdir? Engin Özkoç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Engin Özkoç..

Evrim Engin kimdir?

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu. Peki, Evrim Engin kimdir? Evrim Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Evrim Engin...

Engin Ayaz kimdir Haberi

Engin Ayaz kimdir

Engin Ayaz kimdir?

Engin Ayaz, İstanbul Alman Lisesi'den mezun olduktan sonra Stanford Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği ve Mimari Tasarım bölümlerinde lisansını tamamladı. 


US EPA ve Merage Foundation'dan yeşil bina projeleri geliştirmek adına burslar aldı. Uluslararası mühendislik ve mimarlık firması Arup'un, Avrupa ve Amerika ofislerinde sürdürülebilir tasarım danışmanı olarak çalıştı. 


California College of Arts ve Copenhagen Institute of Interaction Design programlarında yarı zamanlı asistanlık yaptı. 


New York Üniversitesi Tisch School of Arts ITP'de etkileşim tasarımı, medya sanatları ve interaktif enstalasyonlar üzerine yüksek lisansını tamamladı. 


Şu anda Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

İletişim bilgileri:

Firuzağa Mahallesi, Çukurcuma Caddesi, No:19/A, Beyoğlu, İstanbul  (Masumiyet Müzesi'nin karşısı)


Telefon: 0212 243 28 01

E-posta:  [email protected]

Basın:...