15 / 05 / 2024

Engin Keskin

Engin Keskin

Keskinoğlu Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Keskin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de Perpa Ticaret Merkezi, A Blok'ta kuruldu.

E2k Mühendislik Ve Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E2k Mühendislik Ve Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Keskin ve Eren Küpçü tarafından kuruldu.

Ünlü mimar Engin Artemel vefat etti!

ABD'de yaşayan ünlü Türk mimarı Engin Artemel Virginia'nın Alexandria bölgesinde 81 yaşında yaşamını yitirdi.

SPK'dan Yeşil GYO ve Engin Yeşil'e ceza!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yürütülen incelemeler neticesinde Yeşil GYO'ya toplam 107 bin 577 lira, şirketin ortağı Kamil Engin Yeşil'e de 38 bin 308 lira idari para cezası kesti

Engin Ardıç'tan kaçak villa eleştirisi!

Son zamanlarda birçok kaçak villa haberi gündeme geldi. Engin Ardıç, kaçak villa inşa ettirenlere tepki göstererek, "Apartman katında yaşayamıyorlar, daral geliyor olmalı. İlle de "müstakil" villa" dedi..

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Hasan Engin: İş verene kira yardımı yapılmalı!

MESİAD Başkanı Hasan Engin, Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan “Ekonomi İstikrar Kalkanı” paketini değerlendirdi…

Engin Özkoç'tan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması! 

CHP Başkanvekili Engin Özkoç, bugün yapılan Kanal İstanbul ihalesi hakkında açıklamalarda bulundu. Özkoç, " Önceliğimiz gerçekten Kanal İstanbul mudur?" dedi...

Engin Geoteknik Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Geoteknik Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Engin Uysal tarafından kuruldu. 

Engin Özkoç: Sakarya'daki depreme dayanıksız okulların yıkım kararı doğru!

Sakarya’daki depreme dayanıksız okullara yıkım kararı verildi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kırıkkale Keskin’de depreme dayanıksız okul yıkılacak!

Kırıkkale Keskin'de yıkım kararı alınan ilkokulda bulunan öğrenciler, eğitim öğretim döneminin ikinci yarısında en yakın okullarda eğitimini sürdürecek.

Engin Keskin Haberi

Engin Keskin

Keskinoğlu Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Keskin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Keskinoğlu Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-     Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı  taahhüt, taşeronluk hizmetleri, 2-     Her türlü ulaşım tesisleri, kara ve demiryolları v.b altyapı inşaatları, tersaneler,havaalanları ile bunlara bağlı yardımcı üniteler inşaa etmek, inşaasını taahhüt etmek,yapmak ve yaptırmak bu işlerle ilgili her türlü projenin mühendislik hizmetlerini ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, 3-     Her türlü...