05 / 05 / 2024

engin küçük

engin küçük

Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Engin Küçük, Bursaya'da sadece mobilyaların satılacağı bir AVM kurulacağını ifade etti...

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Engin Deniz ve Tülay Şenel ortaklığında kuruldu.

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Tortumlu tarafından kuruldu.

Sincar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sincar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Sincar tarafından kuruldu.

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Engin Günay ortaklığında kuruldu.

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Engin Demirer tarafından kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Solmaz tarafından kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Ea Uras Grup Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ea Uras Grup Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ataman tarafından kuruldu. 

engin küçük Haberi

engin küçük

2013 yılına hızlı giren mobilya sektörü, 2012 yılını yaklaşık 2 milyar dolarlık ihracat rakamı ile kapattı. Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Engin Küçük, sadece mobilyaların satılacağı bir AVM kurulacağını söyledi. Yeni yapılacak olan AVM Bursa'da inşa...