05 / 05 / 2024

Engin Tekintaş ordu

Engin Tekintaş ordu

Ordu Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan koltuğa Engin Tekintaş seçildi...

Ordu Stadı'nın inşaatında son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inşaatı devam eden yeni stadı hızlı şekilde hayata geçirmeyi ve sporseverlerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Ordu'da Macera Parkı kuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Macera Parkı projesinde çalışmalar tamamlandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Ordu'da riskli altındaki evler tahliye edilecek!

Ordu Valisi Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, afet bölgesinde incelemelerde bulundu. Yavuz, risk altında bulunan yerlerin boşaltılması konusunda Kaymakam Demirel'e talimat verdi.

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Engin Tekintaş kimdir?

Engin Tekintaş, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Peki, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Engin Tekintaş kimdir?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş oldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan koltuğa Engin Tekintaş seçildi...

Altınordu Belediye'si kent çalışmalarını sürdürüyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “40-50 yıllık bir geleceği inşa etmenin yolu uzun vadeli ve kalıcı hizmetlerden geçiyor. Bizde bu doğrultuda çalışarak problem gördüğümüz her alana dokunuyoruz” dedi.

Altınordu yatırıma doyacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz’ın da yer aldığı toplantıda Altınordu'nun yatırıma doyacağını söyledi.

Ordu Altınordu'da altyapı çalışmaları yapılıyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçenin en güzel mahallelerinden birisi olan Şarkiye Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ordu Altınordu'da metruk binalar yıkılıyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, şehrin görselliğini bozan ve çarpık yapılaşmaya yol açan metruk binaları yıkarak görüntü kirliliğini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtti

Ordu Çevre Yolu, OR-Gİ Havalimanı'nın 4 katı maliyette!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Çevre Yolu Projesi'nin, Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'na harcanan bütçenin 4 katı maliyetle inşa edilmekte olduğunu bildirdi.

Altınordu beton yol çalışmasında sona gelindi!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "92 mahallenin tamamında çalışmalarımız devam ediyor. 72 mahalleye 85 kilometre yol projemizin sonuna geldik. Yaklaşık 3 kilometrelik bir alan hariç tamamlandı" dedi.

Ordu Mostar Köprüsü'nde sona gelindi!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Civil ırmağının iki yakasını bir araya getiriyoruz. Mostar Köprüsü'nü bayramda üzerinden geçilecek hale getiriyoruz" dedi.

Engin Tekintaş ordu Haberi

Engin Tekintaş ordu

Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine AK Parti'nin adayı Engin Tekintaş seçildi.

Enver Yılmaz istifasını Twitter'dan, "Söylenecek o kadar söz var ki; Hepsini kalbimin derinliklerine atıyorum. Küllensin diye... 23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizlerde helal ediniz. Allaha emanet olunuz." ifadeleri ile duyurmuştu.

ENGİN TEKİNTAŞ KİMDİR?

1960 yılında Ordu'nun Altınordu İlçesi Akkese Mahallesi'nde dünyaya gelen Engin Tekintaş, ilkokulu doğduğu Akkese, ortaokulu Teyneli Mahallesi'nde okudu. Liseyi Ordu İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimini ise 1979-1983 yılları arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'nde tamamladı.

Askerliğini Erzurum'un Oltu İlçesi'nde yedek subay olarak tamamladı. İş hayatına özel bir sektörde yönetici olarak başlayan Tekintaş, 1988 yılında ortakları ile başlayan ticari hayatını 25...