04 / 05 / 2024

Engincan Ural evleri

Engincan Ural evleri

Sibel Can’ın büyük oğlu Engincan Ural, annesinin 1 milyon dolara aldığı ve 300 bin TL’ye dekore ettirdiği evinde yaşamaya başladı. Engincan, Cihangir, Galata ve Balat bölgesinde tarihi binaları alıp yenileyerek satıyor.

Engincan Ural'a Tarihi Doğan Apartmanı'ndaki komşularından uyarı!

Engincan Ural'a Tarihi Doğan Apartmanı'ndaki komşularından "gürültü" uyarısı geldi. Yüksek sesin yasak olduğu Tarihi Doğan Apartmanı'nda yönetici anne Sibel Can'ı arayarak uyarıda bulundu.

Engincan Ural müteahhitliğe soyundu!

Sibel Can’ın büyük oğlu Engincan Ural, annesinin 1 milyon dolara aldığı ve 300 bin TL’ye dekore ettirdiği evinde yaşamaya başladı. Engincan, Cihangir, Galata ve Balat bölgesinde tarihi binaları alıp yenileyerek satıyor.

Antalya Göl Evleri'e 3 milyon TL'lik biyolojik gölet!

Yapı sektöründe 42 yıllık tecrübesiyle Antalya'da faaliyet gösteren Ural İnşaat, Döşemealtı'nda başlattığı Göl Evleri projesiyle dikkat çekiyor. Proje hakkında bilgi veren Ural İnşaat'ın sahibi Kadir Ural, Göl Evleri'nin hem yazın hem de kışın yaşanılabilecek butik bir villa projesi olduğunu söyledi

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Ural İnşaat Göl Evleri yüksek kalite anlayışıyla inşa ediliyor!

Ural İnşaat tarafından hayata geçirilen Göl Evlerini diğer projelerden farklı kılan en önemli özelliklerinin başında; yüksek kalite anlayışı, ekolojik hassasiyet ve doğaya yakınlık, biyolojik yüzme göleti ve site içinde müstakil yaşamın ayrıcalıklarını sunması geliyor.

Sibel Can oğluna 1 milyon dolara ev aldı!

Giyim tarzıyla ikoncanlara taş çıkartan Engincan Ural için annesi Sibel Can, kesenin ağzını açtı. Ünlü sanatçı, oğluna tarihi Galata Apartmanı’ndan 1 milyon dolara daire aldı.

Engincan Ural inşaat sektörüne mi giriyor?

Hakan Ural, oğlu Engincan Ural’la Etiler’deki Limonata’da yemek yedi.İkiliye Engincan’ın iki arkadaşı da eşlik etti. Mekân çıkışı baba Hakan Ural basın mensuplarına açıklama yaptı.

Engincan Ural emlakçı oluyor!

Oyunculuktan, şarkıcılıktan büyük paralar kazanan ünlü isimler, kazançlarını çeşitli sektörlerde kullanıyorlar. Ünlüler paralarını emlaktan, inşaata, gıda sektöründen eğlence hayatına farklı farklı iş alanlarına yatırdılar.

Sibel Can oğluna ABD'de ev alacak!

Sibel Can; yoğun konser maratonu öncesinde, bir haftalığına ABD'ye gidiyor. Sibel Can, Hakan Ural'la evliliğinden olan oğlu Engincan Ural'ın bu yıl üniversiteye başlayacak olması nedeniyle, orada ev tutacak

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Engincan Ural evleri Haberi

Engincan Ural evleri

Sibel Can'ın eski eşi Hakan Ural'dan olan oğlu Engincan Ural, lüks yaşantısıyla imrendirmeye devam ediyor. Giyim tarzıyla ikoncanlara rakip olan Engincan, Miami Üniversitesi Yatırım Danışmanlığı Bölümü'nden mezun olmuştu.


Engincan'a annesi tarihi Doğan Apartmanı'ndan 1 milyon dolara bir daire satın almıştı. Cihangir, Galata ve Balat bölgesinde tarihi binaları alıp yenileyerek satmaya başlayan Engincan, daireyi baştan aşağıya yenileterek satmayı planlayıp bu kararından vazgeçti. Daireye yaklaşık 300 bin TL'lik masraf yaptığı ortaya çıkan Engincan, bir süre önce evine yerleşti.


Doğan Apartmanı'nda Tarkan, Okan Bayülgen, Şener Şen ve Derin Mermerci gibi birçok ünlünün evi yer alıyor.