20 / 05 / 2024

Enis Öncüoğlu projeleri

Enis Öncüoğlu projeleri

Öncüoğlu Mimarlık Genel Müdürü Enis Öncüoğlu uluslararası platformda gayrimenkul sektörü, yatırımcı, kiralamacı, tasarımcı, işletmeci ve parakendeci gibi tüm önemli oyuncuları biraraya getiren 2013 MAPIC'i değerlendirdi...

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

TCMB Başkanı Kavcıoğlu'ndan kritik 2022 açıklaması! Gıda fiyatları ne olacak?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, 2022 yılına ait üçüncü enflasyon raporunu gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Enis Öncüoğlu tarafından kuruldu.

TMMOB'dan tarihi Saraçoğlu Mahallesi açıklaması!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, tarihi Saraçoğlu Mahallesi’nin imar planıyla ilgili açıklama yaptı. ŞPO açıklamasında, "Saraçoğlu Mahallesi, kamusal değerlerin üretildiği, kent merkezi ile bütüncül tasarlanan bir mekan olma özelliğine kavuşana kadar mücadele edeceğiz" dedi...

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Memet Tayran Demir ve Ufuk Başer oldu...

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Enis Öncüoğlu projeleri Haberi

Enis Öncüoğlu projeleri

2013 MAPIC uluslararası platformda gayrimenkul sektörü, yatırımcı, kiralamacı, tasarımcı, işletmeci ve parakendeci gibi tüm önemli oyuncuları biraraya getiren en önemli etkinliklerden birisidir. Uluslararası arenada farklı coğrafyalarda, farklı yatırımcı gruplarına ulaşabilmek için, biz mimarlar içinde doğru bir adres oluyor.


Öncüoğlu Mimarlık olarak Türkiye’den stand açan ilk firmalardan birisiyiz. Uluslararası bilinirliğimiz, iş gelişimimiz üzerinde ciddi bir katkı sağladığını düşünmekteyiz. Bugün Moskova, Astana, Newyork ve Dubai ofislerimizin oluşmasında bu ve buna benzer organizasyonların büyük rolü olduğunu düşünmekteyiz.


Bu doğrultuda bu seneki MAPIC fuarında da özellikle Rusya coğrafyasındaki yatırımcıların  pek çoğuyla yeni projeler ile ilgili toplantı ve görüşmeler yapma fırsatı...