02 / 05 / 2024

Enis Öncüoğlu MAPIC'i değerlendirdi! Projeler ile ilgili görüşme yaptık!

Enis Öncüoğlu MAPIC'i değerlendirdi! Projeler ile ilgili görüşme yaptık!

Öncüoğlu Mimarlık Genel Müdürü Enis Öncüoğlu uluslararası platformda gayrimenkul sektörü, yatırımcı, kiralamacı, tasarımcı, işletmeci ve parakendeci gibi tüm önemli oyuncuları biraraya getiren 2013 MAPIC'i değerlendirdi...



2013 MAPIC uluslararası platformda gayrimenkul sektörü, yatırımcı, kiralamacı, tasarımcı, işletmeci ve parakendeci gibi tüm önemli oyuncuları biraraya getiren en önemli etkinliklerden birisidir. Uluslararası arenada farklı coğrafyalarda, farklı yatırımcı gruplarına ulaşabilmek için, biz mimarlar içinde doğru bir adres oluyor.


Öncüoğlu Mimarlık olarak Türkiye’den stand açan ilk firmalardan birisiyiz. Uluslararası bilinirliğimiz, iş gelişimimiz üzerinde ciddi bir katkı sağladığını düşünmekteyiz. Bugün Moskova, Astana, Newyork ve Dubai ofislerimizin oluşmasında bu ve buna benzer organizasyonların büyük rolü olduğunu düşünmekteyiz.


Bu doğrultuda bu seneki MAPIC fuarında da özellikle Rusya coğrafyasındaki yatırımcıların  pek çoğuyla yeni projeler ile ilgili toplantı ve görüşmeler yapma fırsatı bulduk. 


Geri Dön