04 / 05 / 2024

enk inşaat emlak konut okul

enk inşaat emlak konut okul

Emlak Konut GYO ile Enk İnşaat arasında iş sözleşmesi 15 Temmuz 2014 tarihinde imzalanmıştı. Emlak Konut Ayazma okul projesinin kapalı inşaat alanı 6 bin 200 metrekare. İşte görseller...

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Laçin tarafından kuruldu.

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, A.A.Abdellatef Mohamed Elgamal Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Zeytinburnu'nda açıldı.

Aryana Karwan Turizm İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aryana Karwan Turizm İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferhat Sucu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mohammad Wasım Omary Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Flash Turizm İnşaat Emlak Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Taksim Şubesi açıldı!

Flash Turizm İnşaat Emlak Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Taksim Şubesi, Mustafa Süzmetaş Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi'nde açıldı.

Ertercan İnşaat Emlak ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertercan İnşaat Emlak ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mutlu Özdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Arnavutköy, Anadolu Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Sağlam tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Arnavutköy, Adımköy Mahallesi'nde kuruldu.

Armeda Yapı İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armeda Yapı İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Cihat Akkoyun tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Zeytinburnu, Telsiz Mahallesi, 69/1 Sokak'ta kuruldu.

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adroit İmpex İnşaat Emlak Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Parwız Mohammad Hasan ve Abdul Samad Nazarı ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Denak İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denak İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Deniz Özcan ve Akın Kırçiçek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Hümayun Sokak'ta kuruldu.

Threeway İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Threeway İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulazız S N B Almutaırı ve Thamer S N E Almutaırı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Günman İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günman İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Yavuz tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Açelya Sokak, Moontown Sitesi'nde kuruldu.

enk inşaat emlak konut okul Haberi

enk inşaat emlak konut okul


Emlak Konut GYO, Başakşehir İkitelli Ayazma'da yaptıracağı okul inşaatı ve çevre düzenleme işi ihalesini 27 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirmişti. 5 isteklinin katıldığı ihaleyi ENK İnşaat 14 milyon 820 bin TL teklifle almıştı.


Emlak Konut GYO ile Enk İnşaat arasında iş sözleşmesi 15 Temmuz 2014 tarihinde imzalanmıştı. Emlak Konut Ayazma okul projesinin kapalı inşaat alanı 6 bin 200 metrekare. İşte görseller;









Gülcihan...