14 / 05 / 2024

enka Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali

enka Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali

Enka'dan Irak'ta yeni yatırım Enka İnşaat Bağdat'ta inşa edilecek 3 bin megawatt kapasiteli Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali için Iraklı firma MassGlobal ile sözleşme imzalayacak.

Siemens, Tataristan'da doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek!

Siemens, Nizhnekamskneftekhim ile Tataristan'da 495 MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek. EPC müteahhidi olarak ENKA'nın projedeki payı 245 milyon Euro.

Bismayah Doğalgaz Santrali 3 milyar dolara mal olacak!

ENKA. Irak'ın ilk doğalgaz kombine çevrim santralini 3 milyar dolara yapacak ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ, Bağdat'ta inşa edilecek 3000 MW kapasiteli Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali için sözleşme imzaladı...

ENKA İnşaat ve Mass Group anahtar teslim sözleşmesi imzaladı!

ENKA İnşaat, Bağdat’ta inşa edilecek 3000 MW kapasiteli Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali’nin anahtar teslim yapımı ve işletmeci personelin eğitimi için Iraklı yatırımcı firma Mass Global ile bir sözleşme imzaladı.

Enka İnşaat'tan Bismayah Doğalgaz Santrali!

ENKA İnşaat, 3000 MW kapasiteli Bismayah Doğalgaz Santrali için Mass Global ile sözleşme imzalayacak. Santral Bağdat'ta inşa edilecek..

Enka Irak'a Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali inşa edecek!

Enka'dan Irak'ta yeni yatırım Enka İnşaat Bağdat'ta inşa edilecek 3 bin megawatt kapasiteli Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali için Iraklı firma MassGlobal ile sözleşme imzalayacak.

Enka İnşaat Bismayah Doğalgaz Santrali için imzayı atıyor!

Enka İnşaat Bağdat'ta inşa edilecek 3000 megawatt kapasiteli Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'nin anahtar teslim yapımı ve işletmeci personelin eğitimi için Iraklı yatırımcı firma Mass Global ile sözleşme imzalayacak.

Enka İnşaat dev santral için imzaları atıyor!

Enka İnşaat, Bağdat'ta inşa edilecek 3000 MW kapasiteli Bismayah Doğalgaz Santrali için Mass Global ile sözleşme imzalayacak. İki ülkenin bakanlarının katılacağı imza töreni 11 Aralık'ta...

Ankara'da doğalgaz borusu patladı!

Celal Bayar Bulvarı'ndaki inşaat çalışmasında yer altından geçen doğalgaz hattı zarar gördü. Olay nedeniyle bölgede güvenlik önlemleri alındı ve yol trafiğe kapatıldı. Başkent Doğalgaz ekipleri de bölgeye sevk edildi.

Ankara'da doğalgaz borusunda patlama meydana geldi!

başkent Ankara'da yer alan yeni gar binasının inşaat çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Celal Bayar Bulvarı'ndaki inşaat çalışmasında yer altından geçen doğalgaz hattı zarar gördü.

Honaz'da doğalgaz çalışmaları devam ediyor!

Denizli’de ilçe olarak ilk kez Honaz’da başlatılan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Kervan Yolu üzerinde ve bağlı sokaklarda başlayan çalışmaların ardından Honaz ilçesine gelecek yıl doğalgaz verilmeye başlanacağı belirtildi...

Kağıthane Gültepe Dernek Sokak'da doğalgaz patlaması oldu!

Kağıthane Gültepe Mahallesi Dernek Sokak üzerinde bulunan bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. 1 kişi yaralanırken sokak üzerinde bulunan iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi...

Vergi mükellefiyeti olmayan vatandaşlar elektrik ve doğalgaz abonelik bilgileriyle tespit edilecek!

Maliye Bakanlığı, kayıtdışıyla mücadele amacıyla elektrik ve doğalgaz abonelik bilgilerini kullanmaya başladı. Bakan Şimşek, 30 bin 692 vatandaşa bilgilendirme mektubu gönderildiğini, bu mektuplar için 16 bin 73 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

enka Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali Haberi

enka Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali

Enka İnşaat Bağdat'ta inşa edilecek 3 bin megawatt kapasiteli Bismayah Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali için Iraklı firma MassGlobal ile sözleşme imzalayacak. İmza töreni, Enerji Bakanı Taner Yıldız ve Irak Elektrik Bakanı Qassim Muhammad Al-Fahdawi'nin katılımıyla 11 Aralık'ta...