28 / 04 / 2024

Enka İnşaat olağan genel kurul toplantısı

Enka İnşaat olağan genel kurul toplantısı

Enka İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 24 Mart 2017 tarihinde Cuma günü saat 15:30'da Enka Konferans Salonu'nda yapılacak.

Enka İnşaat olağan genel kurul toplantısı 29 Mart'ta!

Enka İnşaat 2015 yılına ait faaliyetleri gündem maddelerini görüşmek üzere Adi Hisse Senedi Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2016 tarihinde Enka Konferans Salonu'nda yapılacak.

Enka İnşaat kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Enka İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 27 Mart'ta!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 27 Mart 2015 tarihinde Cuma günü saat 14:30'da Enka Toplantı Merkez Binası'nda olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirecek.

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Enka İnşaat'ın Hamburg'taki projesinde son durum ne?

Enka İnşaat, Waerme Hamburg GmbH, Dradenau Kombine Isı ve Enerji Santrali projesi kapsamında ilk çalışmalarla toplam proje büyüklüğünü 341 milyon Euro'ya ulaştırdı. 

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

Enka İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı!

Enka İnşaat'ın denel kurul tescil sonuçlarının açıklanmasının ardından şirketin mevcut kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Enka İnşaat'ın yönetim kurulu komitesi değişti!

Enka İnşaat'ın denetim komitesine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere, Fatih Osman Tar'ın ve Mehmet Mete Başol'un seçilmelerine karar verildi. 

Enka İnşaat'ın kar payı stopaj oranı yüzde 35,714286!

Enka İnşaat, yıl sonu karından dağıtılacak olan brüt 2 milyar TL ner, 1 milyar 700 milyon TL için 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden kar payı brüt yüzde 35,714286 net yüzde 30,357143 olup stopaj oranı yüzde 15 uygulanacak.

Enka İnşaat'ın sermaye tavanı artışına onay!

Enka İnşaat'ın sermaye tavanı artışı kabul edilirken, genel kuruldan da onay geldi. 

Enka İnşaat'ın geri alım işlemi tamamlandı!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu'nun geri alımlarla ilgili aldığı 7 Ağustos 2020 tarihli kararına istinaden yapılan alımlar tamamlandı.

Enka İnşaat 2020 yılı olağan genel kurul sonucu!

Enka İnşaat'ın Genel Kurul Toplantısında özet olarak ana kararlar alındı. Alınan kararları içeren olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı.

ENKA İnşaat'ın 2020 4. dönem geçici vergi beyanı yayınlandı!

ENKA İnşaat'ın geçici vergi beyannamesi ile verilen, 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu yayınlandı. 

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin 6'ncı maddesi değişti!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Enka İnşaat olağan genel kurul toplantısı Haberi

Enka İnşaat olağan genel kurul toplantısı

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin olağan genel kurul toplantısı 24 Mart 2017 tarihinde Cuma günü saat 14:00'te ve imtiyazlı pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı 24 Mart 2017 tarihinde Cuma günü saat 15:30'da Enka Konferans Salonu'nda yapılacak. 


Açıklama:

Şirketimizin 2016 yılına ait faaliyetleri ve yukarıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Adi Hisse Senedi Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı 24.03.2017 tarihinde Cuma günü saat 14:00'te ve imtiyazlı Pay sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı 24.03.2017 tarihinde Cuma günü saat 15:30'da Balmumcu Mahallesi, Zincirlikuyu Yolu No:6, Enka Konferans Salonu, Beşiktaş / İSTANBUL adresinde yapılacaktır.

Pay sahiplerimizin Olağan Genel Kurul Toplantısına iştirak edebilmeleri ve oy kullanabilmeleri için paylarını Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde bloke ettirmelerine gerek bulunmamaktadır. Payları MKK nezdinde kayden izlenmekte olup genel kurul toplantılarına...