05 / 05 / 2024

ENKA Kosova ile Makedonyayı yaklaştırıyor

ENKA Kosova ile Makedonyayı yaklaştırıyor

Müteahhitlik şirketi ENKA ve ortağı Bechtel’in yaptığı, Kosova’nın başkenti Piriştina ile komşu ülke Makedonya’yı birbirine bağlayacak 65 kilometrelik yeni yolun ilk 5 kilometresi hizmete açıldı.

Enka Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yeşil ve Zeynel Yaman ortaklığında kuruldu.

Hisar Enka Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Enka Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya tarafından kuruldu.

Enka Moskova Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Enka Moskova Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Agah Mehmet Tara  ve İlhan Gücüyener tarafından kuruldu.

Enka İnşaat İngiltere'de 184 milyon sterlinlik proje üstlendi!

Enka İnşat iştirakleri ENKA UK Construction Ltd. ile GE Steam Power Ltd. arasında HPC Borulama Prefabrikasyon ve Montaj İşleri kontratı imzalandı. 

Mt Enka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mt Enka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Tuna ve Mehmet Mungan ortaklığında kuruldu.

Enka İnşaat'tan 3 ayda 1.4 milyon TL'lik kar!

Enka İnşaat'ın 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Enka İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

Enka İnşaat, 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı.  

ENKA İnşaat'ın 2020 4. dönem geçici vergi beyanı yayınlandı!

ENKA İnşaat'ın geçici vergi beyannamesi ile verilen, 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu yayınlandı. 

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Eş tarafından kuruldu.

ENKA İnşaat Tataristan'da santral inşa edecek!

ENKA İnşaat, JSC Tatenergo ile Tataristan'da inşa edilecek 858MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santralinin anahtar teslimi olarak yapımı için 25,6 milyar Ruble'lik sözleşme imzaladı.

Enka Tadilat İnşaat Gıda Otomotiv Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Tadilat İnşaat Gıda Otomotiv Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Çetinkaya tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın 2020 yılı 1. dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

Enka İnşaat tarafından Geçici Vergi Beyannamesi ile verilen, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenen 01.01.2020 - 31.03.2020 dönemine ait Gelir Tablosu'nu yayınladı. 

Enka İnşaat'tan dava haberleriyle ilgili açıklama!

Enka İnşaat ile Chubb isimli sigorta firması arasında devam eden hukuki ihtilaflar ile ilgili basın haberi nedeniyle Özel Durumlar Tebliği kapsamında yatırımcıları bilgilendirdi.

ENKA Kosova ile Makedonyayı yaklaştırıyor Haberi

ENKA Kosova ile Makedonyayı yaklaştırıyor

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketlerinden ENKA ve ortağı Bechtel’in yaptığı, Kosova’nın başkenti Piriştina ile komşu ülke Makedonya’yı birbirine bağlayacak 65 kilometrelik yeni yolun ilk 5 kilometresi hizmete açıldı.


Pazar günü yapılan açılış törenine Kosova Başbakanı, Türkiye ve Amerika’nın büyük elçileri ile ENKA Onursal Başkanı Şarık Tara katıldı. Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi:


“Açılan kısımla birlikte ENKA’nın daha önce yapımını 2013 yılında tamamladığı, Kosova’yı Arnavutluk’a bağlayan otoyol projesi mevcut (M2) devlet yoluna bağlanmış oldu. Ayrıca açılan bu bağlantı ile transit trafiğin başkent Piriştina içine girmesi önlenecek. Projenin ilk 30 km’lik kısmının kamulaştırması tamamlanmış durumda. Kalan 35 km’lik kısmın kamulaştırması ise 2016 yılının ilk aylarında tamamlanması bekleniyor. Tasarımın yüzde 60’ı tamamlanan projede bu günlerde ENKA, projenin dağlık ve en zor bölgesi olan 3’üncü...