30 / 04 / 2024

ENKA Systems

ENKA Systems

Enka Şirketler Grubu'nun yazılım şirketi ENKA Systems, Avrupa'ya açılıyor. Şirket, dev şantiyeleri yöneten grupların yazılım ihtiyaçlarını karşılamak üzere geçen yıl kurulmuştu. ENKA Systems, dünya çapında yazılımlar üreten bir teknoloji şirketi olmayı hedefliyor.

İnşaat sektörünün geleceği Londra’da konuşuldu!

Büyük ölçekli ve küresel düzeyde operasyonlar yürüten şirketlerin yazılım ihtiyaçlarını karşılayan yüzde 100 yerli teknoloji şirketi ENKA Systems, bu sene 4. kez Londra’da düzenlenen Digital Construction Week 2018 etkinliğinde yer aldı. 

ENKA, yazılım şirketiyle Avrupa'ya açılıyor!

Enka Şirketler Grubu'nun yazılım şirketi ENKA Systems, Avrupa'ya açılıyor. Şirket, dev şantiyeleri yöneten grupların yazılım ihtiyaçlarını karşılamak üzere geçen yıl kurulmuştu. ENKA Systems, dünya çapında yazılımlar üreten bir teknoloji şirketi olmayı hedefliyor.

Enka İnşaat Yönetim Kurulu Komitelerini belirledi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu, Denetim, Kurumsal Yönetim ve Riskin Erken Saptanması Komitelerinde görev yapacak üyeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte isimler...

Enka İnşaat sermaye artırıyor!

Enka İnşaat ve Sanayii AŞ., 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Kayıtlı Sermaye Tavanını yüzde 11,11 oranında artırma kararı alındığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi.

Enka İnşaat'ın nakit kar payı ödeme tarihi 14 Nisan!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu'nda nakit kar payı ödeme tarihi hakkında açıklama yaptı. Enka İnşaat 14 Nisan'da nakit kar payı ödeyecek.

Enka İnşaat kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Enka İnşaat 2014 yılı kar dağıtım payı tablosunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Enka İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 27 Mart'ta!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 27 Mart 2015 tarihinde Cuma günü saat 14:30'da Enka Toplantı Merkez Binası'nda olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirecek.

Enka İnşaat 2014 finansal tablosu yayınlandı!

Enka İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi 31 Aralık 2014 finansal tablosu yayınlandı. Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat, 2014 yılına ait faaliyet raporunu şöyle:

Enka İnşaat'ın Rusya'da yıllık 500 milyon dolar kira geliri var!

İnşaatın yanında enerji ve sanayide de işleri olan Enka, Rusya'da faaliyet gösteren en eski Türk şirketlerinden biri. Enka Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Tara Rusya'da bugün 500 milyon doları aşan kira gelirleri olduğunu söylüyor.

Enka İnşaat'ın acı günü! Perihan Tanlak vefat etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Tanlak'ın annesi Perihan Tanlak vefat etti...

Enka İnşaat yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticilerini yayınladı!

Enka İnşaat Yatırım Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat Yatırım Sanayi A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticilerini yayınladı.

Enka İnşaat ve Emlak Konut GMYO'nun piyasa değeri ne kadar?

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin piyasa değeri bugün itibariyle yaklaşık 608 milyar lira oldu. Enka İnşaat 19 milyar 224 milyon lirayla 9. sırada yer aldı.

ENKA Systems Haberi

ENKA Systems


Ekonomist'te yer alan habere göre, Enka Şirketler Grubu, geçen yıl, dev şantiyeleri yöneten grupların yazılım ihtiyaçlarını karşılamak üzere ENKA Systems adlı bir şirket kurmuştu. ENKA Systems şimdiye kadar altı yazılım üretti ve bunları her biri alanında dev olan beş inşaat şirketi kullanıyor. Dünya çapında yazılımlar üreten bir teknoloji şirketi olmayı hedefleyen ENKA Systems bu amaçla şimdi Avrupa'ya açılıyor. Bu açılım ise Hollanda üzerinden olacak.

DÜNYA ŞİRKETİ OLACAK

Enka'nın deneyimlerinden yola çıkılarak inşaat sektörüne özel yaklaşık 50 mühendisin ürettiği teknolojik çözümler bu alandaki diğer büyük şirketlerin de kullanımına sunuldu. Beş yıldır Enka'nın kullandığı yazılımlar şimdilerde Avrupa pazarına açılmak için de gün sayıyor. Satış ve pazarlama ofisleriyle yurtdışına açılmak üzere girişimlerini hızlandıran şirket, ilk adımı ise Hollanda'dan atmayı hedefliyor. ENKA Systems CEO'su...