02 / 05 / 2024

enka temettü ödemesi

enka temettü ödemesi

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. kar payı dağıtma tarihini açıkladı.

Bist Temettü 25 Endeksi’ndeki şirketler son 5 yılda kaç kere temüttü ödedi?

Borsada işlem gören bir şirketin temettü ödemesi yatırımcıların birçoğu için tercih nedeni. Peki Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler son 5 yılda kaç kere temettü ödedi?  

Hangi şirket kaç yıldır temettü ödemesi yapıyor? Kesintisiz ödeme yapan şirketler tek tek açıklandı!

Son zamanlarda popüler olan temettü yatırımı kapsamında, hangi şirketin ödeme yaptığı merak ediliyor. 16,2 takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından şirketlerin temettü serilerini açıkladı. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Tüpraş temmettü yattı mı, ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi belli oldu

Tüpraş, yatırımcılarına bu yıl ikinci defa temettü ödemesi yapma kararı aldı. Şirket, hisse başına brüt 7,53 TL ve net 6,77 TL olarak kâr payı dağıtacak. TUPRS hisselerine sahip olan bireyler bu ödemeden faydalanacak. Peki Tüpraş ödemesini ne zaman yatıracak? Yatırımcıların merak ettiği detaylar...

Şirketlerin Mayıs 2023 temettü ödemeleri! Hisse başına 7,83 TL ödeme!

Vatandaşlar tarafından oldukça merak edilen konulardan biri temettü ödemesi yapacak şirketlerin hangileri olduğu. Yapılacak temettü ödemelerinin hisse başına 7,83 TL düşecek şekilde hesaplanacağı belirtildi.

İş Bankası'ndan çalışanlarına rekor ödeme! Tam 11,3 maaşlık temettü ödenecek! İş Bankası temettü ödemesi ne zaman?

2022 yılında rekor kâra imza atan Türkiye İş Bankası, çalışanlarına da rekor seviyede temettü ödeme kararı verdi. Peki İş Bankası çalışanlarına ne kadar temettü ödemesi yapacak? İş Bankası'nın temettü ödeme tarihi ne zaman?

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

6 Mart haftasında hangi şirketler temettü verecek? Hangi şirket ne kadar temettü ödemesi yapacak? Siz de hemen bakın!

Borsa İstanbul’da 6 Mart haftasında, payları işlem gören 2 şirket, hissedarlarına temettü ödemesi gerçekleştirecek. Peki 6 Mart haftasında hangi şirketler temettü verecek? Hangi şirket ne kadar temettü ödemesi yapacak? Siz de hemen bakın!

2022'de temettü ödemesi yapacak ilk 8 şirket açıklandı!

Borsada işlem gören firmalardan bilançolar gelmeye devam ederken, temettü ödeyeceklerini duyuran firmalar da netleşmeye başladı; Çemtaş, Aksa, Enerjisa ve Brisa birçok şirket temettü verecek.

Panora GYO'nun 1. taksit temettü ödemesi 5 Temmuz'da!

Panora GYO'nun 1. taksit temettü ödemesi 5 Temmuz tarihinde yapılacak olup, birinci taksit 0,09 TL olmak üzere 7 milyon 830 bin TL dağıtılacaktır.

Enka İnşaat ve Chubb Corportaion arasında 400 milyon dolarlık dava!

Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Sharypovo kenti yakınlarında 800 MW’lık Berezovskaya Kömürlü Elektrik Santrali'nin yapılması için Enka İnşaat ile anlaşıldı. Ancak santralde yaşanan yangın ve milyon dolarlık sigorta ödemesi davaya konu oldu. 

Panora GYO'nun 2 milyon TL'lik temettünün 2. taksit ödemesi 15 Nisan'da!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020'de yapılacak temettü dağıtımından hisse başına kalan tutar olan 0,023 TL'sının ve buna karşılık gelen 2 milyon TL toplam temettünün 2. taksit olarak ödemesinin yarın yapılmasına karar verildi...

Panora GYO'nun 1.8 milyon TL'lik temettünün 4. taksit ödemesi yarın!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2019'da yapılacak temettü dağıtımından hisse başına kalan tutar olan 0,0207 TL'sının ve buna karşılık gelen 1 milyon 800 bin 900 TL toplam temettünün 4. taksit olarak ödemesinin yarın yapılmasına karar verildi...

Kira bedelinin hiç olmaması durumunda vergi ödemesi!

Gelir Vergisi Kanununda belirtilen mal ve hakların kiraya verilmesi karşılığında elde edilen gelirler, kira geliri vergisine tabi tutuluyor. Peki, kira bedelinin hiç olmaması durumunda vergi ödemesi nasıl yapılıyor?

enka temettü ödemesi Haberi

enka temettü ödemesi

Enka İnşaat 10 Ekim 2012 tarihinde toplam 80 milyon liralık kar payı dağıtıyor. Borsada işlem gören 1 TL nominal değerli beher hisseye dağıtılacak kar payı brüt 0,028600 TL, net 0,024300 TL olacak.


Detaylı bilgi için