08 / 07 / 2024

enne mobilya yurt dışı mağaza

enne mobilya yurt dışı mağaza

Enne Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aytekin, 2020'de yapacakları yatırımlara ilişkin, “2020'de de yurt içi ve yurt dışında hedeflerimizi gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz" dedi...

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

İnanılmaz! Mobilya fiyatları neredeyse araba fiyatları ile yarışıyor!

Dünya genelinde yükselen enflasyon ve hammadde tedariğinde yaşanan sorunlar mobilya üretiminde de maliyetleri olumsuz etkiliyor. Özellikle lüks segmentte ve yurt dışı pazarlara yönelik çalışan mobilyacılar, fiyatların araba, hatta neredeyse ev fiyatları ile yarışır hale geldiğini belirtiyor.

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Doğtaş yurt içinde 180, Kelebek 150 mağaza açacak!

Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu CEO'su Hacı Ali Doğan, ''Yıl sonunda yurt içinde Doğtaş 180, Kelebek ise 150 mağazaya ulaşacağız'' diyor.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Enne Mobilya, yurt dışında yeni mağazalar açacak!

Enne Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aytekin, 2020'de yapacakları yatırımlara ilişkin, “2020'de de yurt içi ve yurt dışında hedeflerimizi gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz" dedi...

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Mobilya sektöründe sünger krizi yaşanıyor!

Mobilya sektöründe sünger krizi yaşanıyor. Yurt dışından getirilen süngerin ham maddesine ulaşmada zorluk yaşandığı için sünger bulamadıklarını belirten üreticiler, bu durumun tüketiciye yüzde 12 civarında yansıdığını söyledi.

Doğtaş Mobilya 44 yılı geride bıraktı!

Mobilya sektöründe 44 yıldır var olan Doğtaş yurtiçi ve yurt dışında mağaza açmaya devam ediyor. Doğtaş Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, "Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını iyi anlayıp onlara istedikleri yaşam alanlarını yaratmalarında yardımcı oluyoruz" dedi.

Yağmur Mobilya Şanlıurfa'da açıldı!

Türkiye'de faaliyette olduğu 40 yıla yakın sürede sektörün takip edilen markası olan Yağmur Mobilya, yurt geneline yaydığı konsept mağazalar atağını Şanlıurfa'nın alışveriş merkezi konumundaki Karabağlar'da açtığı yeni mağaza ile sürdürdü.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

İder Mobilya Avcılar'da mağaza açtı!

Sektördeki 28 yıllık deneyimi, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 26 mağazasıyla kullanıcılarına ulaşan İder Mobilya, İstanbul Avcılar'da hizmete açılan 9000 m²'lik yeni mağazası ile firma bu yıl büyük bir yatırım gerçekleştirdi.

İder Mobilya Kayseri'de ilk mağazasını açtı!

Sektördeki 28 yıllık deneyimi, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 26 mağazasıyla kullanıcılarına ulaşan İder, Türkiye’de mobilya sektörünün kalbinin attığı Kayseri’de ilk mağazasını açtı.

enne mobilya yurt dışı mağaza Haberi

enne mobilya yurt dışı mağaza

Ankara merkezli bir mobilya ve iç mimari şirketi olan Enne, 21 yıllık tecrübesiyle yurt dışında büyümeye devam ediyor. 25 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Enne Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aytekin, 2019 yılında yaşanan zorlukları, birçok farklı pazarda faaliyet göstermenin avantajıyla aştıklarını anlatıyor. “2020'de de yurt içi ve yurt dışında hedeflerimizi gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Dış pazarda yeni mağazalar açarak yatırımlarımıza devam edeceğiz" diyor.

1999 yılında Erkan Aytekin tarafından ankara'da kurulan Enne, tasarım mobilyalarını 25 ülkeye ihraç ediyor. Ağırlıklı olarak Avrupa ve Amerika pazarına ihracat yapan şirketin, Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Singapur, Panama, Kuveyt, Gürcistan ve Dominik Cumhuriyeti de ihracat listesinde yer alıyor. 

Yurt dışı ağırlıklı büyümelerine devam edeceklerini belirten Enne Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aytekin, 2019 yılının zor geçtiğini, özellikle konut...