05 / 05 / 2024

Enön Yapı adres

Enön Yapı adres

Enön Yapı Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 7 milyon 773 bin TL sermaye bedeli ile Sadet Öztürk, Hüseyin Şen, Abdullah Sekman, Ayhan Aydemir ve İbrahim Öge ortaklığında kuruldu.

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 10.000,00 TL sermeye bedeli ile Doğan Şen tarafından kuruldu.

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

İnşaatın en temel yapı malzemelerinden çimento ve demire zam geldi mi? Çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan çimento ve demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Çimento fiyatları kaç lira? Demir fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi...

Şen İstanbul Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen İstanbul Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Şen tarafından kuruldu.

Sur Yapı en iyi yapı inşaat firması seçildi!

Sur Yapı, bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan açık halk oylamasında gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde 1’inci seçildi. Sur Yapı, bünyesinde bulunan nitelikli personellere ve eğitimli iş gücü istihdamına katkı sağlıyor.

Dünyanın en eski yapıları belli oldu!

Telegraph, dünyanın en eski yapılarını açıkladı. Listede, Türkiye'den de bir yapı var. İşte o liste...

Enön Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Enön Yapı Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 7 milyon 773 bin TL sermaye bedeli ile Sadet Öztürk, Hüseyin Şen, Abdullah Sekman, Ayhan Aydemir ve İbrahim Öge ortaklığında kuruldu.

Akşen Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akşen Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Şen tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kuruldu.

Taşkın yapı zamanaşımı süresi!

Bir yapının başkasına ait araziye taşırılan kısmı, eğer yapıyı yapan malik taşırılan arazi üzerinde bir irtifak hakkına sahip bulunuyorsa, ona ait taşınmazın bütünleyici parçası olur. Peki, taşkın yapı zamanaşımı süresi nedir?

Taşkın yapı dava dilekçesi örneği!

Taşkın inşaat nedeniyle tapu tescil davası da açılabiliyor. Dava için bir dilekçe ile mahkemeye müracaat ediliyor. Peki, taşkın yapı dava dilekçesi nasıl yazılır? İşte taşkın yapı dava dilekçesi örneği..

Taşkın yapı davası nasıl açılır?

Bir yapının başkasına ait araziye taşırılan kısmı, eğer yapıyı yapan malik taşırılan arazi üzerinde bir irtifak hakkına sahip bulunuyorsa, ona ait taşınmazın bütünleyici parçası olur. Peki, taşkın yapı davası nasıl açılır?

Keçiören'de taksi duraklarının yapım çalışmaları tamamlandı!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün taksici esnafıyla görüşerek planladığı yenileme çalışmaları sonrasında Kalaba ve Sancaktepe taksi duraklarının yapım çalışması tamamlandı.

Köyceğiz'de TOKİ konutlarının yapımı için imza atıldı!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde toplu konutların yapımı için imzalar atıldı. Köyceğiz Mal Müdürlüğü'ne ait olan tapunun mülkiyeti düzenlenen imza töreniyle TOKİ yetkilileri aracılığı ile devri yapıldı.

Enön Yapı adres Haberi

Enön Yapı adres

Enön Yapı Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 7 milyon 773 bin TL sermaye bedeli ile Sadet Öztürk, Hüseyin Şen, Abdullah Sekman, Ayhan Aydemir ve İbrahim Öge ortaklığında kuruldu.


Enön Yapı Anonim Şirketi konusu:

Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Enön Yapı Anonim Şirketi adres: Cebeci Mah.P Cad.No.19/5...