02 / 05 / 2024

Enpark Beytepe konut projesi

Enpark Beytepe konut projesi

Eryap, Türkiye geneline yayılmış 40 American Siding bayisi ile 24-25 Şubat tarihlerinde Afyon Korel Termal Otel'de biraraya geldi. Toplantı Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirildi.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Aslankan Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkentte 496 konutluk yeni proje!

220 milyon TL'ye mal olacak Aslankan Beytepe projesinin inşaatı resmen başlıyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Aslankan Beytepe projesinde 496 konut yer alıyor.

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Duru Beytepe'den “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile inşa edilen Duru Beytepe Projesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına dâhil olduklarını söyledi. 

Konut sektöründeki teşvikler sektöre ivme kazandıracak!

Konut teslimlerinde ve tapu harcı oranı değişikliği ile ilgili açıklamalar yapan Miavita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, bu karar ile birlikte inşaat sektörünün bir ivme kazanacağını söyledi.

Konut alacaklar bunlara dikkat!

Konut almayı düşünen vatandaşlara önemli tavsiyeler yapan MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, yatırım yaparken vatandaşlarımız bazı detayları unutabilir. Dikkatli olmakta fayda var” dedi.

Konut piyasasında durgunluk yaşatan 3 madde!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Türkiye’de yaşanan konut satış oranlarına dair değerlenme yaptı...

Ankaralıların konut tercihleri değişti!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Ankaralı vatandaşların konut seçimlerinde farklılıklar ortaya çıktığını söyledi ve Ankaralıların konut tercihlerinin değiştiğini vurguladı. 

Yılbaşı öncesi konut almak için en uygun zaman!

İnşaat sektöründe ve konut piyasasında yaşanan gelişmeleri değerlendiren MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz, yılbaşı öncesinin konut almak için en uygun zaman olduğunu söyledi..

Enpark Beytepe konut projesi Haberi

Enpark Beytepe konut projesi

 Toplantıda bayilerden gelen talepler ve görüşler karşılıklı değerlendirilirken ürün yelpazesindeki yenilikler de aktarıldı. 

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu, 2014 yılında gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tüm bayilere teşekkür ederek şunları söyledi:"Eruslu Grup olarak 60'lı yıllardan bu yana yenilikçi kimliğimizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2001 yılında Gaziantep'teki tesiste, sektörün ilk polimer dış cephe kaplaması üretimini gerçekleştirerek inşaat sektörünün önemli lokomotiflerinden biri olan American Siding markasını sektöre kazandırdık. 2018 yılında Türkiye'nin ilk 300 firması arasına girme hedefimize adım adım yaklaştığımız bu günlerde, sadece rakamlarla belirlenen hedefleri değil, sosyal paydaşlanmızın tamamını kapsayacak çeşitli yeni projeleri de hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu. 

Ankara'nın Prestijli Projelerine Wooler İmzası Ankara'nın hızla gelişen yeni gözdesi Incek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe konut projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü'nde...