21 / 05 / 2024

enpark beytepe nerde

enpark beytepe nerde

Enpark Beytepe nerede sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor, proje 186 konuttan meydana geliyor...

Renapark Beytepe güncel satış fiyatları!

Renapark Beytepe güncel satış fiyatları 635 bin TL'den başlayarak değişiyor. Renapark Beytepe projesi 2017'de teslim edilecek...

Benevre Beytepe projesi vatandaşın yüzünü güldürecek!

Benevre Beytepe projesi, sunduğu imkanlar ile de konut sahibi olmak isteyen vatandaşın yüzünü güldürecek. Güvenlik önlemlerinin her detaylarının düşünüldüğü projede, konut sahipleri gözü arkada kalmadan evlerinden çıkabilecek.

Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri!

Beytepe Elit Manzara projesi 13 bin 751 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri haberimizde bulunuyor.

Benevre Beytepe projesinin sanatsal detayları anlatılıyor!

Elbiz İnşaat garantisi ile teslim sürecinde olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Benevre Beytepe 26 renge boyanacak!

Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

Elit Manzara Beytepe: Her anı yaşam dolu!

Elit Manzara Beytepe, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirdikleri iddialı projelerle, adlarından söz ettiren, 30 yıllık tecrübeleri ile sektörün yakından takip ettiği iki güçlü firma.

Benevre Beytepe'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Elbiz İnşaat'ın Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, farklı bir ayrıntıyı da gözler önüne seriyor. Müşterilerine en fazla 106 metrekarelik bir yaşam alanı oluşturan proje sayesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.

Benevre Beytepe'de daireler 2017 Ağustos’ta teslim!

Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, 225.OOO TL’den başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenleri kazandırıyor. İlklerin adresi de olan proje, sade ve şık mimarisi ile 2017 Ağustos’ta teslim edilecek.

Benevre Beytepe'de ev alana kira garantisi!

Elbiz inşaat, Ankara Beytepe'de inşa ettiği Benevre projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere kira garantisi sunuluyor.

Ankara Beytepe'de imar değişikliği planı iptal edildi!

Ankara 3. idare Mahkemesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Beytepe Mahallesi'nde yaptığı imar değişikliğine ilişkin açılan davada imar değişikliği planını iptal etti.

Beytepe Benevre'de 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1987’de güvenilirlik ilkesiyle yola çıkan ve birçok başarılı projeye imza atan Elbiz inşaat, Beytepe Benevre projesi ile ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

Beytepe Elit Manzara satış ofisi!

Elit-İnsay İş Ortaklığı imzası taşıyan Elit Manzara Beytepe projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tipleri bulunuyor. Projede teslim tarihi Haziran 2018 yılı olarak planlandı.

enpark beytepe nerde Haberi

enpark beytepe nerde


Enpark Beytepe projesinde 186 konut bulunuyor. Özül İnşaat imzası taşıyan Enpark Beytepe nerede sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Enpark Beytepe 'de 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.


Özül İnşaat Enpark Beytepe 23 bin 334 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Anahtar teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanan Enpark Beytepe 'de minimum fiyat 840 bin lira olarak belirlendi. Enpark Beytepe nerede sorusunun yanıtı haberimizin sonunda yer alıyor.


Enpark Beytepe Evleri 'nde; kapalı yüzme havuzu, cafe, koşu parkuru ve yürüyüş yolları, fitness center, mini futbol sahası, sauna, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası ve Türk hamamı gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Beytepe Enpark 'ta yer alan konutlar 242 metrekare olarak tasarlandı. Enpark Beytepe nerede? Enpark Beytepe...