12 / 05 / 2024

Enpark Çevre Maden

Enpark Çevre Maden

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Trabzon'un Of ilçesinde, alkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için halkın katılım toplantısı yapacak

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden'de 144 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Elazığ Maden 144 konut ihalesi 16 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Maden Bahçelievler 144 konut ihalesini 16 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Elazığ Maden 150 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Maden 2020 projesindeki konutların kuraları bugün çekiliyor...

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi bugün!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi 7 Mart'ta!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 7 Mart'ta saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Eti Maden Binası düzenleme ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'da Eti Maden Binası inşaatı ve çevre düzenleme işi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje kapsamında kavşak kolları ile çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri hizmet binası inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri hizmet binası inşaatı ihalesi 18 Temmuz'da!

TOKİ, Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 18 Temmuz 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Ali Arabacı: Maden faaliyetlerine süresiz son verilmeli!

TBB Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu Başkanı Ali Arabacı ile komisyon üyeleri Cerattepe'de kurulması planlanan maden şirketinin şantiye alanında incelemelerde bulmak için bölgeye gitti.

Veysel Eroğlu'ndan Cerattepe maden projesi açıklaması!

Orman ve Suişleri Bakanı Eroğlu, Artvin'in Cerattepe bölgesinde açılması planlanan maden ocağı hakkında konuştu. Eroğlu, "Ben Orman Bakanı’yken ilk defa 2009 yılında AB’de Çevre faslını açtık. En zor açılan fasıl''dedi.

Soma Çevre Yolu ve TOKİ Konutları çalışmalarında son durum!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi

Maden atıkları yönetmeliği tam metni!

Maden atıkları yönetmeliği, 15 Temmuz 2015 tarihinde 29417 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, çevre ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde yönetilmesine ilişkin usul ve esasları düzenliyor...

Enpark Çevre Maden Haberi

Enpark Çevre Maden

Trabzon İli, Of İlçesi, İkidere Köyü Mevkii, İyidere Çayı üzerinde Saray Hidreoelektrik Enerji Santralı Projesi (13,50 MWe) Projesi'nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak üzere "Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.


Toplantı yeri: Güresin Köyü köy Kahvesi

Toplantı yerinin adresi: Güresin Köyü Pınaraltı Grup Yolu Üzeri Narin Mevkii No:9 Of/Trabzon

Toplantı tarihi: 15.02.2013

Toplantı saati: 14.00


Proje Sahibi: Mertler Enerji Üretim Pazarlama A.Ş.

Tel: 0312 286 60 70

Faks: 0312 286 51 70


ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş:

Enpark Çevre Maden Müh. Dan. ve Müşavirlik Ltd. Şti.

Tel: 0312 472 08...