18 / 05 / 2024

enr dergisi 2013 ödülleri

enr dergisi 2013 ödülleri

ENR Dergisi'nin 2013 yılı ödülleri sahiplerini buldu. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 'Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Sektörü Değerlendirme Toplantısı ve ödül Töreninde Çalık Holding bünyesindeki iki firma da ödül aldı.

DIA Holding FZCO, inşaat sektöründeki başarısını tescilledi!

ENR dergisi, merakla beklenen "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası İnşaat Şirketi 2017" sıralamasını açıkladı. İnşaat, sağlık, eğitim ve turizm sektörlerinde entegre yapı ve hizmet çözümleri geliştiren CCN Holding bünyesindeki DIA Holding FZCO, bu yıl listenin 120. sırasında yer aldı.

Küresel arenada Türk müteahhitliği ne durumda?

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'nin yayınladığı "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2013 verilerine göre 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2015'te 43'e yükseldi.

Ant Yapı'nın, ilk ofis projesi Antplato Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek!

ENR dergisi tarafından yayınlanan uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında her yıl yer alan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirecek.

Türk müteahhitler dünya sıralamasında 2. oldu!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2012 verilerine göre 38 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2013 yılında 42'ye yükseldi.

Türk müteahhitlerin dünya sıralamasındaki başarıları sürüyor!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR (Engineering News Record) müteahhitlerin 2013'te ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alan 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesini yayınladı..

Rusya Emlak Kralları 2013 listesinde, Burak Öymen de yer alıyor!

FORBES dergisi Rusya Emlak Kralları 2013 listesinde, Burak Öymen' i de göstermişti. Burak Öymen, Monaco ' da yaşıyor ve Kazakistan'da inşaat sektöründen milyonlarca dolar kazandı.

Ekoyapı Dergisi Yeşil Rapido Leed Green Associate Eğitimi verdi!

Ekoyapı - Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi, 27 Eylül 2013 tarihinde CNR EXPO 1. Hall - BEST'13 Fuarı eğitim alanında verdiği 'YEŞİL RAPİDO' LEED GREEN ASSOCIATE EĞİTİMİ ile Türkiye'de bir ilke imza attı.

Modoko Life Exclusive dergisi lansmanı yapıldı!

Modoko Life Exclusive dergisi lansmanı yapıldı. Modoko, 1 Ekim 2013 tarihinde Suada’ da gerçekleştirdiği Modoko Life Exclusive dergisi lansmanıyla konuklarına eğlenceli bir gece daha yaşattı...

Başbakan Erdoğan Çalık Grubu'nun ENR ödüllerini verdi!

ENR Dergisi'nin 2013 yılı ödülleri sahiplerini buldu. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 'Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Sektörü Değerlendirme Toplantısı ve ödül Töreninde Çalık Holding bünyesindeki iki firma da ödül aldı.

Terrace Mix ve Asl'ı Bahçe'ye Europe Property Awards 2013 ödülü!

İnanlar İnşaat' ın projeleri Terrace Mix ve Asl'ı Bahçe, Europe Property Awards 2013' te ödül aldı. Europe Property Awards 2013 organizasyonu Euromoney dergisi tarafından düzenlendi...

Eva Gayrimenkul Euromoney's Real Estate Awards 2013'te ödül aldı!

Eva Gayrimenkul Euromoney dergisi tarafından düzenlenen Euromoney's Real Estate Awards 2013'te ödülleri topladı. Real Estate Awards 2013 ödüllerinde en iyi Gayrimenkul Araştırma, Değerleme, Danışmanlık firması seçildi...

GT Business Magazin Dergisi 1 Ağustos'da Körfez'de yayına başlıyor!

GULF NEWS katkılarıyla Türkiye’deki sektörel yatırım-ticaret fırsatlarını Körfez ülkelerine tanıtacak, GT BUSINESS Magazin Dergisi , Digital Dergi ve Web Tv yayınları 1 Ağustos 2013'de Körfez de...

3. havalimanı 2013'te ihaleye çıkıyor, 2016'da hizmete açılacak!

Yeni havalimanı 150 milyon yolcu kapasiteli olacak. 2013'te ihaleye çıkması planlanan havalimanı inşaatının 3 yılda tamamlanarak 2016'da hizmete açılması hedefleniyor

enr dergisi 2013 ödülleri Haberi

enr dergisi 2013 ödülleri

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 'Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Sektörü Değerlendirme Toplantısı ve ödül Töreninde Çalık Holding bünyesindeki iki firma da ödül aldı. Çalık Enerji ile GAP İnşaat ödüle layık görüldü. 


Dünyada 111, Türkiye'de 7'nci Engineering News Record (ENR) Dergisinin 2013 yılı için yaptığı değerlendirmede dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması araşma giren 38 müteahhitlik ve 4 teknik müTörende, Çalık Enerji'nin ödülünü Çalık Holding adına Ahmet Çalık, Başbakan Erdoğan'dan aldı. 

şavirlik firmasının temsilcilerine ödüllerini Başbakan Erdoğan verdi. 


Ankara'da, Ekonomi Bakam Zafer Çağlayan'm evsahipliğinde yapılan törende, Çalık Enerji'nin ödülünü Çalık Holding adına Ahmet Çalık, Başbakan Erdoğan'dan aldı. 

Çalık Enerji, 2011 yılı rakamlarına göre yayınlanan 2012 yılı ENR listesinde Dünya'nın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olarak yer almıştı. 


Çalık Enerji A.Ş., ENR Top 250 International'ın...