05 / 05 / 2024

Başbakan Erdoğan Çalık Grubu'nun ENR ödüllerini verdi!

Başbakan Erdoğan Çalık Grubu'nun ENR ödüllerini verdi!

ENR Dergisi'nin 2013 yılı ödülleri sahiplerini buldu. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 'Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Sektörü Değerlendirme Toplantısı ve ödül Töreninde Çalık Holding bünyesindeki iki firma da ödül aldı.



Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 'Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Sektörü Değerlendirme Toplantısı ve ödül Töreninde Çalık Holding bünyesindeki iki firma da ödül aldı. Çalık Enerji ile GAP İnşaat ödüle layık görüldü. 


Dünyada 111, Türkiye'de 7'nci Engineering News Record (ENR) Dergisinin 2013 yılı için yaptığı değerlendirmede dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması araşma giren 38 müteahhitlik ve 4 teknik müTörende, Çalık Enerji'nin ödülünü Çalık Holding adına Ahmet Çalık, Başbakan Erdoğan'dan aldı. 

şavirlik firmasının temsilcilerine ödüllerini Başbakan Erdoğan verdi. 


Ankara'da, Ekonomi Bakam Zafer Çağlayan'm evsahipliğinde yapılan törende, Çalık Enerji'nin ödülünü Çalık Holding adına Ahmet Çalık, Başbakan Erdoğan'dan aldı. 

Çalık Enerji, 2011 yılı rakamlarına göre yayınlanan 2012 yılı ENR listesinde Dünya'nın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olarak yer almıştı. 


Çalık Enerji A.Ş., ENR Top 250 International'ın 2012 yılı rakamlarına göre yayınlanan 2013 listesinde, lll'inci sıraya yükseldi. Ayrıca Çalık Enerji, listede kendine yer bulan Türk firmaları arasında da, pek çok rakibini geride bırakarak 7'nci oldu. 

Gap İnşaat'a ödül Çalık Holding bünyesinde yer GAP İnşaat da "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri" ödülüne layık görüldü. 


Yeni Asır


Geri Dön