18 / 05 / 2024

çalık grubu başbakandan ödül aldı

çalık grubu başbakandan ödül aldı

ENR Dergisi'nin 2013 yılı ödülleri sahiplerini buldu. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 'Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Sektörü Değerlendirme Toplantısı ve ödül Töreninde Çalık Holding bünyesindeki iki firma da ödül aldı.

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

Son dakika! TMO bu ilde fındık alımlarına başladı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından hazırlıklarını tamamlayan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Giresun'da  2023 ürünü fındık alımına başladı. İşte son dakika detayları...

Onur Yücekal iş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Onur Yücekal imdir? Hangi üniversiteden, kaç yılında mezun oldu? Çalışma yaşamına ne zaman ve nerede başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Onur Yücekal ile ilgili merak edilenler...

Sağlık bakanlığı personel alımı 2023! Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru tarihi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu gündemi meşgul etmeye başladı. İşte bu konuya dair detaylar!

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

TMO, 22 Ağustos'ta fındık alımına başlayacak! Tam 11 noktada! 14 Ağustos 2022 fındık alım fiyatları...

TMO, 22 Ağustos'ta 11 lokasyondan fındık alımına başlayacak. TOPRAK Mahsulleri Ofisi (TMO), fındık alımı için tüm teknik altyapı, depolama, personel ve finansal hazırlıkları tamamladı. Peki, fındık alım fiyatları ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

İş arayanlara son dakika müjdesi! Bakanlık KPSS puanı aranmaksızın personel alımı yapacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda toplamda 52 sözleşmeli personel alınacağı belirtildi. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımına başvuru yapmak için hangi şartlar gerekiyor? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Ersin Çalık, Servet GYO Genel Müdürü oldu!

Servet GYO'nun Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Mahmut Sefa Çelik'in, Sinpaş Grubu'nun yeni yatırımlarında yer almak üzere ayrılmasının kabul edilmesine, yeni göreve Ersin Çalık'ın atanmasına karar verildi. 

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Kurum: Kalıcı konutlarla ilgili çalışmamızı başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Kalıcı konutlarımızla ilgili çalışmalarımızı başlattık" konutlarla ilgili çalışmamızı başlattık" dedi.

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

çalık grubu başbakandan ödül aldı Haberi

çalık grubu başbakandan ödül aldı

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 'Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Sektörü Değerlendirme Toplantısı ve ödül Töreninde Çalık Holding bünyesindeki iki firma da ödül aldı. Çalık Enerji ile GAP İnşaat ödüle layık görüldü. 


Dünyada 111, Türkiye'de 7'nci Engineering News Record (ENR) Dergisinin 2013 yılı için yaptığı değerlendirmede dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması araşma giren 38 müteahhitlik ve 4 teknik müTörende, Çalık Enerji'nin ödülünü Çalık Holding adına Ahmet Çalık, Başbakan Erdoğan'dan aldı. 

şavirlik firmasının temsilcilerine ödüllerini Başbakan Erdoğan verdi. 


Ankara'da, Ekonomi Bakam Zafer Çağlayan'm evsahipliğinde yapılan törende, Çalık Enerji'nin ödülünü Çalık Holding adına Ahmet Çalık, Başbakan Erdoğan'dan aldı. 

Çalık Enerji, 2011 yılı rakamlarına göre yayınlanan 2012 yılı ENR listesinde Dünya'nın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olarak yer almıştı. 


Çalık Enerji A.Ş., ENR Top 250 International'ın...