06 / 05 / 2024

enr listesinde rönesans kaçıncı sırada

enr listesinde rönesans kaçıncı sırada

Türk inşaat şirketi Rönesans İnşaat, dünyanın en büyük uluslararası müteahhitlik şirketleri sıralamasında hızla yukarıya tırmanıyor. Rönesans İnşaat'ın kısa vadeli hedefi, ilk 10 şirket arasına girmek.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Rönesans Holding dünyanın en büyük 33’üncü müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2019 listesinde 33’üncü sıraya yerleşti.

Rönesans, dünyanın en büyük 36. müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat,ENR'nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2018 yılı listesinde 36’ıncı oldu. 2017 yılında toplam 4,2 milyar dolar gelir elde eden şirketin uluslararası projelerinden elde ettiği rakam ise 3,64 milyar dolar.

Rönesans Holding, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor!

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, 25. yılında, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor.

Rönesans Holding sürdürülebilir yaşamı destekliyor!

Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi olan ve dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, sürdürülebilir yaşamı destekliyor. 

Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu!

Ekonomi dergisi Forbes tarafından açıklanan "Rusya'nın en büyük özel şirketleri" listesinde Rönesans İnşaat yerini aldı. Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu.

Rönesans Holding dünyanın en büyükleri arasında!

Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 38. sırada yer aldı.

Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu!

Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 44. sırada yer aldı. Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 10. inşaat şirketi oldu!

Rönesans İnşaat uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri" listesinde, 53'üncü sıradan 37'nci sıraya yükseldi.

Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10'ncu inşaat şirketi oldu!

Rönesans, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 53’üncü sıradan 37’inci sıraya ilerledi.

enr listesinde rönesans kaçıncı sırada Haberi

enr listesinde rönesans kaçıncı sırada

Rusya başta olmak üzere yurtdışında gerçekleştirdiği müteahhitlik hizmetleriyle dünya kamuoyunun dikkatini üzerine çeken Rönesans İnşaat, halen Avrupa'da 10'uncu en büyük müteahhit olarak yer alıyor. Yönetim Kurulu Başkanlığını Erman Hıcak'ın gerçekleştirdiği şirket, 2012 yılında 81. sıradan girdiği ENR (en büyük uluslararası müteahhitlik şirketleri) listesinde 2015 yılında 37. Sıraya kadar yükseldi. 

1993 yılında Rusya'da kurulan Rönesans Holding, dünyanın 21 farklı ülkesinde ana müteahhit ve yatırımcı olarak hizmet veriyor. İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji ve sağlık ana dallarında faaliyet gösteren Holding, bugün 40 bin çalışanı ile alışveriş merkezleri, ofisler, oteller, konutlar, ağır sanayi tesisleri, altyapı projeleri başta olmak üzere pek çok inşaatı gerçekleştiriyor. 



HEDEF DÜNYADA İLK 10'A GİRMEK

3 milyar dolar global ciro ve 5 milyar dolar aktif büyüklüğe sahip Rönesans'ın hedefi, orta vadede inşaat sektöründe...