17 / 05 / 2024

ENR Top 250 listesi 2015

ENR Top 250 listesi 2015

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "ENR Top 250 listesinde 43 Türk firmasının yer alması yurt dışı müteahhitlik sektörümüzün başarıdan başarıya koştuğunu göstermesi açısından önemlidir" ifadesini kullandı.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

ENR'den, Türkiye'ye 4 ödül birden!

ENR, her yıl dünyada 250 müteahhitlik firması sıralamasını yayınlıyor. Türk müteahhitleri, Çin’in ardından ikinci sırada yer alıyor. Türkiye'ye bu yıl 4 ödül geldi. 

Ant Yapı, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde ANT Yapı da yerini aldı.

Kuzu Grup, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında!

Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 46 Türk inşaat sirketi ile yer alarak, yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde 10’uncu kez Çin’den sonra dünya 2’ncisi oldu.

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında 46 Türk var!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak yayınladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2015 yılında 40 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2016 yılında 46 oldu.

İmrenli İnşaat Taahhüt Tedarik Enr. Emlak Al.St.Oto.Al.Sat.Kir.Atık Top.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

İmrenli İnşaat Taahhüt Tedarik Enr. Emlak Al.St.Oto.Al.Sat.Kir.Atık Top.San.Ve Tic.Ltd.Şti Yüksel Şahbaz imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi yayınlandı!

Dünyaca ünlü uluslararası müteahhitlik dergisi Engineering Nevvs-Record (ENR), 250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi'ni yayınladı.

Nata Holding, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

ENR tarafından açıklanan Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesine Ankara kökenli Nata Holding 98. sıradan girdi.

Türk müteahhitler 250 uluslararası müteahhit arasında 2. sırada!

ENR'nin, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde ikinci sıradaki yerini koruyan Türk firmalarının sayısı 43'e yükseldi.

Nihat Zeybekci: İnşaat sektörü başarılı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "ENR Top 250 listesinde 43 Türk firmasının yer alması yurt dışı müteahhitlik sektörümüzün başarıdan başarıya koştuğunu göstermesi açısından önemlidir" ifadesini kullandı.

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesi açıklandı!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR’ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak yayınladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesi açıklandı.

Ant Yapı dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasında!

Geçtiğimiz aylarda, Ant Yapı olarak uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından açıklanan Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde yer aldığımızı sizlere duyurmuştuk.

ENR Top 250 listesi 2015 Haberi

ENR Top 250 listesi 2015

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Dünyanın önde gelen müteahhitlik firmalarının gelirlere göre sıralandığı ENR Top 250 listesinde 43 Türk firmasının yer alması yurt dışı müteahhitlik sektörümüzün başarıdan başarıya koştuğunu göstermesi açısından önemlidir" ifadesini kullandı.


Bakan Zeybekci, yaptığı yazılı açıklamada, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'ın (ENR) dünyanın önde gelen müteahhitlik firmalarının uluslararası piyasalarda bir önceki yılda elde ettikleri gelirlere göre sıralandığı ENR Top 250 listesinde 43 Türk firmasının yer aldığını belirtti.


DOLAR VE EURO FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Söz konusu listede bu yıl 43 firmanın yer almasının yurt dışı müteahhitlik sektörünün başarıdan başarıya koştuğunu göstermesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Zeybekci, "Firma sayısı itibarıyla yıllardır bulundukları ikincilik kürsüsündeki yerini koruyan yurt dışı müteahhitlik sektörümüz, Türkiye'nin yurt dışında tanınan en önemli marka sektörlerinin başında gelmektedir"...