01 / 05 / 2024

ens yapı nezih towers

ens yapı nezih towers

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Nezih Towers projesinde satışına devam edilen son daire 348 bin TL'den satılıyor...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Yaman tarafından kuruldu.

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Dereli tarafından kuruldu.

Naboo İç Mimarlık Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naboo İç Mimarlık Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Özaltınbaş tarafından kuruldu.

Gedizler Yapı Evre-2’de yaşam başladı!

Gedizler Yapı’nın İstanbul’daki 2. projesi EVRE-2'de yaşam başladı. Proje gerek ulaşım imkanları, gerekse nezih lokasyon avantajları ile dikkati çekiyor..

Ens Yapıkur Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Yapıkur Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Karayılan tarafından kuruldu. 

Ens Yalıtım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ens Yalıtım İnşaat Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Enes Uslu tarafından Tuzla'da kuruldu.

ESN Esenler Yapı İnşaat İstanbul'da konut yapacak!

ESN Esenler Yapı İnşaat ENS Twin Tovvers'ı inşa ediyor. ESN Esenler Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Demir, Elazığ'dan sonra İstanbul'da konut projesi inşa edeceğini belirtti.

Sna Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sna Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samim Nezih Aksu tarafından kuruldu.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'na yeni düzenleme!

Hastane caddesinin Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ile birleştiği noktada kavşak ve kaldırım düzenlemesi yapıldı. Bu arada yeni açılan yollarda da kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı asfaltlandı!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları tamamlanmıştı. Asfaltlama çalışmalarının ön hazırlığı yapılan Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı da asfaltlandı.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmaları kapsamında Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları ise tamamlandı.

ens yapı nezih towers Haberi

ens yapı nezih towers

İstanbul Ataşehir'de ENS Yapı imzası ile hayata geçirilen Nezih Towers Ataşehir'de 185 daire yer alıyor. Proje 4 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 



1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin bulunduğu Ataşehir Nezih Towers,15 ve 17 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede son bir adet dairenin satışına devam ediliyor.




Teslimlerin hemen gerçekleştiği Nezih Towers Evleri'nde satışına devam edilen son daire olan 94 metrekare 2+1 348 bin TL'den satılıyor.




İstanbul Nezih Towers projesinde konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat veriyor. Geri kalan tutar anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile ödeniyor.




Nezih Towers Konutları'nın sosyal alanlarında; yürüyüş yolu, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, güvenlik hizmetleri, açık yüzme havuzu ve fitness center bulunuyor.


Nezih Towers Rezidans,  Palladium ve Migros'a 1 dakika, Fatih...