22 / 05 / 2024

Ensari Rıfkı Eroğlu

Ensari Rıfkı Eroğlu

Yeniyıl Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Ensari Rıfkı Eroğlu Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Veysel Eroğlu: Askeri alanlar ağaçlandırılacak!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Veysel Eroğlu'ndan Adana'ya 643 milyon TL'lik 13 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da 643 milyon liralık 13 yeni yatırımın müjdesini veriyor. Eroğlu, yarın Adana'da 624 milyon liralık 4 tesisin de temel atma törenine katılacak.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape Fuarı’nda yatırımcılarıyla buluşuyor!

Eroğlu Gayrimenkul, bu yıl 15.si düzenlenecek olan dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da projelerini yatırımcılarına tanıtıyor.

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Eroğlu Holding'den 3 projeye 1 milyar TL’lik yatırım!

Hazır giyim alanında Colins, Loft, Mexx markalarıyla tanınan Eroğlu Holding, gayrimenkul alanında üç yeni projeye 1 milyar TL’lik yatırım yapacak.

Veysel Eroğlu: Yatırım ortamı iyileştirilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Veysel Eroğlu “İşadamlarının işlerini kolay kılmak lazım. Tüm süreçleri hızlandırıp kazmayı vur demek lazım. Biz diyoruz ki bürokratik işlemleri azaltalım. Tüm işler bir kurumda toplansın” dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya'ya 21 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığı döneminde kentte çok sayıda yatırım yapıldığını hatırlatarak, Kütahyalılar için 21 yeni yatırımın müjdesini verdi.

Eroğlu Gayrimenkul 3 yeni projeye 1 milyar TL yatırım yapacak!

Eroğlu Gayrimenkul, yıl sonuna kadar 1 milyar lira değerinde 3 yeni yatırım hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket, Güneşli ve Kartal projesinin yanı sıra Antalya’da da AVM yapacak.

Dilek Özdemir, Eroğlu Gayrimenkul Satış Grup Müdürü oldu!

Eroğlu Holding’e bağlı Eroğlu Gayrimenkul'de Satış Grup Müdürlüğü görevine Dilek Özdemir getirildi. Özdemir, son olarak Prosell Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık’ta Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

Ensari Rıfkı Eroğlu Haberi

Ensari Rıfkı Eroğlu

Yeniyıl Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te, Ensari Rıfkı Eroğlu Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Yeniyıl Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Yeniyıl Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, Şehir Er Cihan Namlı (dereboyu) Caddesi, Mehmet Kır Apartmanı...