14 / 05 / 2024

Ensarioğlu Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Ensarioğlu Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Ensarioğlu Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te, Sultanbeyli'de Memet Ensarioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Jager İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jager İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Avcı tarafından kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 400.000,00 TL sermaye bedeliyle Ahmad Antakli tarafından kuruldu.

Şerefoğlu Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şerefoğlu Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Avcı tarafından kuruldu.

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kavçan tarafından kuruldu.

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ceyhun Cihat Bakır tarafından kuruldu.

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kadir Gökhanoğlu ve Ünal Gökhanoğlu ortaklığında kuruldu.

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Rsm Global İnşaat Emlak Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rsm Global İnşaat Emlak Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Rasim Varli tarafından kuruldu.

Ensarioğlu Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres Haberi

Ensarioğlu Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres

Ensarioğlu Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 9 Mart 2015'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Memet Ensarioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Ensarioğlu Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...