03 / 05 / 2024

Enta İnşaat Aslan Rezidans nerede

Enta İnşaat Aslan Rezidans nerede

Aslan Rezidans Beylikdüzü satılık konutların satışları 235 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor. Aslan Rezidans Beylikdüzü'nde yüzde 25 peşinattan sonra banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu.

Aslan Kardeşler Hafriyat Taşımacılık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kardeşler Hafriyat Taşımacılık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Abdulkadir Aslan tarafından kuruldu.

Entaş Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Entaş Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Entaş Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Has Aslan İnşaat Elektrik Ve Makina Aksamları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aslan İnşaat Elektrik Ve Makina Aksamları Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gök tarafından kuruldu.

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400  bin TL sermaye bedeli ile Sabri   Aslan tarafından kuruldu.

Aslan İnternational Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan İnternational Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Aslan tarafından kuruldu.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 35 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'ndeki deposunu Entaş İnşaat'a kiraladı.

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ünal tarafından kuruldu.

Aslan Şehircilik İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Şehircilik İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Aslan tarafından kuruldu.

Aslan Dede, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı! 

Tek Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Tek Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Aslan Dede görevinden istifa etti...

Ahmet Aslan İnşaat Orman Mamulleri Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aslan İnşaat Orman Mamulleri Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

Enta İnşaat Aslan Rezidans nerede Haberi

Enta İnşaat Aslan Rezidans nerede


İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen Aslan Rezidans Enta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Aslan Rezidans Beylikdüzü satılık daire bilgilerinden önce Aslan Rezidans'ın detaylarına yer verelim.


Beylikdüzü Aslan Rezidans ödeme koşulları kapsamında konut bedelini yüzde 75 tutarına kadar banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Aslan Rezidans Beylikdüzü'nde dairelerin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.


Beylikdüzü Aslan Rezidans 6 bin metrekare inşaat alanına sahip. Enta İnşaat Aslan Rezidans satılık 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Beylikdüzü Aslan Rezidans 90 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.


Enta İnşaat Aslan Rezidans'da masaj odaları, fitness center, sauna, spor alanları, güvenlik, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Beylikdüzü Aslan Rezidans satış ofisi ile 0212 854 10 30 numaralı...