05 / 05 / 2024

Entegre Su Projesinde çalışmalar adım adım devam ediyor

Entegre Su Projesinde çalışmalar adım adım devam ediyor

Bozüyük Belediyesi'nin en büyük yatırım projesi olan ve Avrupa standartlarında olacağı belirtilen "Entegre Su Projesi" kapsamında görevli bir heyet ilçede incelemelerinde bulundu. Entegre Su Projesi'nde çalışmalar devam ediyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje! 

Yeşilyaka Su projesinin son etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuldu. Peki Yeşilyaka Su projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Vestel'in NASA'da kullanılan su arıtma cihazı! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Nobel Kimya ödüllü protein sistemiyle entegre olan Vestel su arıtma cihazı NASA'da da kullanılıyor. Cihazın özellikleri ve fiyatına baktık. 

MSY Nefes: İstanbul'da gri su sistemini uygulayan ilk proje! Kullanılmış sular dönüştürülecek!

MSY Nefes projesinde, gri su uygulamasıyla kullanılan sular dönüştürülecek ve farklı alanlarda kullanım sağlanacak. 

Kanal İstanbul hangi demiryollarıyla entegre olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul projesi için ihale yapılacağını sık sık dile getiriyor. Peki Kanal İstanbul projesinde neler olacak? Kanal İstanbul hangi demiryollarıyla entegre olacak? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Yeşilpınar dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'ın Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik yaşandı. KİPTAŞ'ın kendilerine haksız bir sözleşmeyi dayattığını öne süren mahalle sakinleri elektrik, su ve doğalgazı kesmeye gelen görevlilere karşı koyunca polis müdahale etti.

Yeşilyaka Su fiyat!

Mesa Mesken imzasına sahip Yeşilyaka Su projesinde satışlar başladı. Yeşilyaka Su fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Gayrimenkul sektörünün teknolojiyle entegre hale gelmeli!

Zingatcom CTO’su ve Kurucu Ortağı Mehmet Erkek yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün teknolojiyle entegre hale gelmesi gerektiğine dikkati çekerek "Emlak portalları teknolojiye yatırım yaparak ezber bozmak zorunda" dedi.

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Folkart 3 projesinde ODE yalıtım ürünlerini tercih ediyor!

Folkart Boyalık Çeşme Residence projesinde, temel altı su yalıtımı ve perde su yalıtım işlerinde ODE Yalıtım ürünleri kullanıldı. 

Entegre Su Projesinde çalışmalar adım adım devam ediyor Haberi

Entegre Su Projesinde çalışmalar adım adım devam ediyor

Bozüyük Belediyesi'nin en büyük yatırım projesi olan ve Avrupa standartlarında olacağı belirtilen "Entegre Su Projesi" kapsamında görevli bir heyet ilçede incelemelerinde bulundu. Çalışmaları devam eden projeyi yürütmekle görevli; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yatırımlar Daire Başkanlığı, AB Delegasyonu ve müşavir firma Grontmij'in yetkililerinden oluşan heyet ve Bozüyük Belediyesi ekipleri ile birlikte müşavir firma tarafından hazırlanan master plan ile ilgili toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda müşavir firma tarafından periyodik olarak yapılan atık su ve içme suyu incelemeleri ile ilgili veriler konusunda paydaşlara bilgi verildi. Saha çalışmalarında atık su arıtma tesisi, kanalizasyon, içme suyu şebekesi ve su depolarında durum tespit çalışması yapıldı. Arazi çalışmalarının ardından proje ile ilgili olarak yapılacaklar konusunda fikir alış verişinde bulunuldu



Eskişehir Yenigün...