04 / 05 / 2024

Enterasys Networks

Enterasys Networks

Zorlu Grubu’na Bağlı Zorlu Gayrimenkul’ün Projesi Olan ‘Zorlu Levent Ofis’, Tüm İletişim Altyapıları İçin Enterasys Networks’ü Tercih Etti. Zorlu Levent Ofis, bölgenin değerine değer katarak İstanbul’un A+ ofis ihtiyacını karşılayacak...

Enterasys Networks Priştine Havalimanı’nın altyapısını kuracak!

Enterasys Networks, Türkiye’deki havalimanlarının ardından şimdi de Kosova Priştine Havalimanı’nın altyapı çözümünü kuruyor....

Çinli emlak devi Evergrande zararına hisse satıyor!

Hong Kong Borsası’na yapılan açıklamaya göre Çinli emlak devi Evergrande, HengTen Networks Group Ltd.’deki bütün payını oldukça büyük bir zararla satmayı düşünüyor...

Networks İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Networks İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 29 milyon 280 bin 18 TL sermaye bedeli ile Atilla Eren ve Coşkun Demirsoy tarafından kuruldu.

Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi!

Networks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi. Konutta yeni KDV düzenlemesi neler getirecek? KDV de beklenti neydi? İşte Serkan Gülmez'in açıklaması...

Gayrimenkul pazarlamasında hedefi 12'den vurma stratejisi!

3 yılda 1700 konutun satışına imza atan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Şimşek, ciddi bütçelerin ayrıldığı gayrimenkul pazarlamasında hedefi 12’den vurmanın temel stratejilerini anlattı

İşte gayrimenkul projelerinde hızlı satışın 6 formülü!

İstanbul’da bugüne kadar 6 farklı projenin geliştirme ve satış sürecinde yer alarak yüksek cirolu ve hızlı satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, gayrimenkul projelerinde hızlı satışın tüyolarını paylaştı.

Networks Grup 3 yılda 1.700 konut sattı!

Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza atarak kolay ulaşılamayacak bir başarı elde etti. Netvvorks Grup, toplamda 145 bin metrekare kapalı alan satışı gerçekleştirerek 470 milyon TL ciroya ulaştı.

Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza attı!

6 farklı projenin satış sürecinde yer alarak şirketlerin yüksek cirolu ve hızlı bir satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza attı.

Networks Grup web sitesini yeniledi!

Networks Grup kurumsal web sitesi www.networksgrup.com güncel trendler ile müşterilerin davranış ve ihtiyaçları dikkate alınarak yenilendi.

Emre Çapkın, Behzat Şimşek ve Serkan Gülmez, Networks Grup'u kurdu!

Networks Grup, gayrimenkul sektörünün hizmet standartlarını yükseltmek hedefiyle satış, pazarlama ve proje geliştirme konularında hizmet vermek üzere Emre Çapkın, Behzat Şimşek ve Serkan Gülmez tarafından kuruldu.

Networks Gayrimenkul Yatırım Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Networks Gayrimenkul Yatırım Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Serkan Gülmez, Behzat Şimşek, Bilal Emre Çapkın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu.

Mustafa Ergen, Networks Teknoloji Platformu ’na seçildi!

Networks Teknoloji Platformu ’nun Yönetim Kurulu ’na Türk Telekom adına, Türk Telekom Grubu ’nun gelecek nesil telekomünikasyon çözümleri şirketi Argela’dan Doç. Dr. Mustafa Ergen seçildi.

Zorlu Levent Ofis Enterasys Networks’ü tercih etti!

Zorlu Grubu’na Bağlı Zorlu Gayrimenkul’ün Projesi Olan ‘Zorlu Levent Ofis’, Tüm İletişim Altyapıları İçin Enterasys Networks’ü Tercih Etti. Zorlu Levent Ofis, bölgenin değerine değer katarak İstanbul’un A+ ofis ihtiyacını karşılayacak...

Next Level'ın iletişim alt yapı çözümlerini Enterasys Networks sağlayacak!

Ankara’da Next Level projesinin tüm IP sistemlerini, kablolu ve wireless iletişim alt yapı çözümlerini Enterasys Networks sağlayacak...

Enterasys Networks Haberi

Enterasys Networks


Zorlu Grubu’na Bağlı Zorlu Gayrimenkul’ün Projesi Olan ‘Zorlu Levent Ofis’,  Tüm İletişim Altyapıları İçin Enterasys Networks’ü Tercih Etti.


Türkiye’nin çağdaş yüzüne ve Zorlu Grubu adına yakışan özgün projeler geliştirerek sosyal, kültürel ve ekonomik yaşama değer katmayı amaçlayan Zorlu Gayrimenkul, Zorlu Levent çevreci özellikleri ile dikkat çekecek.


Zorlu Levent Ofis, bölgenin değerine değer katarak İstanbul’un A+ ofis ihtiyacını karşılayacak. Tüm standartlar da bu doğrultuda bölgeye yakışır ve bölgenin beklentisi üzerinde olacak.

Çözüm olarak Enterasys Networks’e ait S serisi omurga anahtarlar ve 800 serisi dağıtım anahtarları...