28 / 04 / 2024

Envarev iletişmi

Envarev iletişmi

Envarev'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Toplam arsa alanı 11 bin 300 metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Peki Envarev Evleri ne zaman teslim edilecek?

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Tek başına bir hissedar binanın tamamını satabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babamlar 4 kardeş. Biri vefat etti hissesi bizde. Diğer kardeşler Amerika’ya yerleşmişler ve iletişimi kesmişler, ulaşamıyoruz. Babam buradaki taşınmazların 30 seneden fazla vergilerini ödüyor. Fakat satamıyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz? ' sorusunu yanıtladı.

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi!

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Çeşme Merkez otoban gişelerine sadece 5 dakika uzaklıkta bulunan projede toplamda 17 villa bulunuyor. 

Sancaktepe Envarev iletişim!

Sancaktepe Envarev iletişim için 0216 561 0212 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 75'i yeşil alandan meydana gelen projede dairelerin alanları 80 ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Ankara One Tower iletişim!

Ankara One Tower iletişmi bilgilerine göre proje, Başkent Ankara'da özçelik Tan ortaklığı ile konumlandırılıyor. Ankara One Tower iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, 190 bin 183 metrekare alan üzeridne yükseliyor.

Sancaktepe Rings İstanbul satış ofisi!

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks konut seçeneklerini barındıran Sancaktepe Rings İstanbul satış ofisi iletişmi bilgileri...

Gül Park Yaşam Haramidere satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Haramidere'de inşa edilen ve 6 bloktan meydana gelen Gül Park Yaşam Haramidere satış ofisi proje alanında yer alıyor. Gül Park Yaşam Haramidere satış ofisi iletişmi bilgileri haberimizde bulunuyor...

Gül İnşaat Avcılar Park iletişim bilgileri!

Satışların 400 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ettiği Gül İnşaat Avcılar Park iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde mevcut durumda...

Data iletişim Danışmanlığı kuruldu!

“Mutlaka Başarmalıyız” mottosuyla iletişim danışmanlığı sektörüne giriş yapan Data İletişim, iletişim alanında kurum ve markalara çözüm ortaklığı sunmak amacıyla hizmet veren bir halkla ilişkiler ve iletişim danışmanlığı firması olarak kuruldu.

Ağaoğlu My World Europe iletişim!

Başakşehir 'de konumlandırılan Ağaoğlu My World Europe iletişim ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Metropol İstanbul iletişim!

Lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakası'nda, Ataşehir'de hayata geçirilen Metropol İstanbul iletişim ve ulaşım bilgileri haberimizde mevcut durumda...

Halkalı Bosphorus City iletişim!

Sinpaş GYO girişimi ile hayata geçirilen Halkalı Bosphorus City iletişim ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Kristal Şehir iletişim!

İhlas Holding İnşaat Grubu 'nun projesi olan Kristal Şehir iletişim, adres, kroki ve proje ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

Envarev iletişmi Haberi

Envarev iletişmi

"Envarev Evleri ne zaman teslim?" sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerine değinelim. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan projede 213 konut ve ticari alanlar mevcut.


Dairelerin alanları minimum 80 metrekare, maksimum 161 metrekare olarak belirlenen Sancaktepe Envarev Konutları metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.


İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinde inşa edilen Envarev Residence'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Envarev Sancaktepe'de basketbol-voleybol sahası, süs havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, otopark, hamam, açık-kapalı yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Envarev Evleri ne zaman teslim?

Sancaktepe Envarev Evleri Berda İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 2017 yılı Nisan ayında teslim edilmesi öngörülen proje 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerine...