04 / 05 / 2024

Enver Balcı

Enver Balcı

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Enver Geçgel hangi üniversitede okudu? Hangi şehirlerde güneş enerjisi santralleri var?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Enver Geçgel, nerede doğdu ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalışmalar yaptı? Ne zaman genel müdür ve yönetim kurulu başkan vekili oldu? İşte Enver Geçgel ile ilgili detaylar...

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aslan tarafından kuruldu.

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Balcı tarafından kuruldu.

Aslı Enver Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu!

Oyuncu Aslı Enver, sevgilisi Kerem Tunçeri ile daha rahat bir şekilde görüşebilmek için Caddebostan’daki Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu.

Enver Paralı vefat etti!

Nuh Çimento Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı, Nuh Beton Yönetim Kurulu eski Başkanı Enver paralı vefat etti. 

Enver Paralı'nın mirası davalık oldu!

Milyarlarca TL'yi bulan mal varlığı, çocukları ve torunları arasında miras kavgasına neden olan işinsanı Enver Paralı'nın mirası davalık oldu...

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

Mustafa Balcı: Depremde temel sorun yapı stokunun depreme dayanıksız olmasıdır!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Deprem master planının yerel yönetimler tarafından uygulanması gerektiğini belirtti ve "Depremde en temel sorunun fay hatlarından değil, yapı stokunun depreme dayanıksız olmasından kaynaklanıyor" dedi...

Enver Balcı Haberi

Enver Balcı
Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de kuruldu. 


Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini...