05 / 05 / 2024

Enver Cebri Kurtbeyoğlu

Enver Cebri Kurtbeyoğlu

Kurtbeyoğlu Müteahhitlik İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Enver Cebri Kurtbeyoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

İçyap İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İçyap İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermayebedeli ile Çağatay Kurtbeyoğlu ve İsmail Tanışman ortaklığında kuruldu.

Ak Tercan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ak Tercan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Kurtbeyoğlu tarafından kuruldu. 

Enver Paralı'nın mirası için dava süreci başladı!

İş adamı Enver Paralı’nın milyonlarca liralık mirası, oğlu Ahmet Galip Paralı tarafından sahte vekâletname çıkarılarak ele geçirildi. Torunu Ömerhan Kuru tarafından ortaya atılan iddiayı araştıran savcılık, vekâletnamenin sahte olduğunu belirledi...

Gezicioğlu Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezicioğlu Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Gezici tarafından kuruldu.

Puroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Uğur Enver Güvenç tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Milli Eğitime teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Nuhoğlu Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 2 milyon TL sermaye ile bugün Enver Nuhoğlu, Baruş Nuhoğlu ve Can Berk Nuhoğlu imzasıyla kuruldu.

Söke OSB'de arsaların tamamı tahsis edildi!

Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, süreç dahilindeki çalışmaları kapsamında Söke, Söke OSB ve Söke’deki üniversite yapılanması konularına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Esta Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esta Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ender Enver Şaklıoğlu ve Önder Şaklıoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.

Söke Belediyesi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Gündem maddesinin az olması nedeniyle Eylül ayı meclis toplantısının resmi bölümü kısa sürede tamamlanırken tüm meclisi üyelerinin tamamının katıldığı toplantının sonunda kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu’na kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yapıldı.

Sadıkoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ceyhun Enis Sadıkoğlu, Enver Sadıkoğlu ve Mustafa Hakan Sadıkoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Kadıköy'de kuruldu.

Yomralı Turizm Otelcilik Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yomralı Turizm Otelcilik Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şile'de, Enver Yomralıoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Enver Cebri Kurtbeyoğlu Haberi

Enver Cebri Kurtbeyoğlu

Kurtbeyoğlu Müteahhitlik İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Enver Cebri Kurtbeyoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Kurtbeyoğlu Müteahhitlik İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...