16 / 05 / 2024

Enver Demirel İnşaat Müteahhitler Derneği

Enver Demirel İnşaat Müteahhitler Derneği

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği'nin toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Demirel, " İlçemize birçok hizmet kazandırdık, Eksiğimiz, hatamız, yapamadıklarımız olabilir " dedi

Enver Paralı'nın mirası davalık oldu!

Milyarlarca TL'yi bulan mal varlığı, çocukları ve torunları arasında miras kavgasına neden olan işinsanı Enver Paralı'nın mirası davalık oldu...

Enver Paralı'nın mirası için dava süreci başladı!

İş adamı Enver Paralı’nın milyonlarca liralık mirası, oğlu Ahmet Galip Paralı tarafından sahte vekâletname çıkarılarak ele geçirildi. Torunu Ömerhan Kuru tarafından ortaya atılan iddiayı araştıran savcılık, vekâletnamenin sahte olduğunu belirledi...

Enver Paralı'nın mal varlığı, Paralı ailesini karşı karşıya getirdi!

İşadamı Enver Paralı’nın mal varlığı, Paralı ailesini karşı karşıya getirdi. İstanbul Adliyesi’nde milyarlık mirasın sahte belgelerle baba ölmeden çocukları tarafından ele geçirilme iddiasına ilişkin önemli bir soruşturma yürütülüyor...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ankara Etimesgut'ta 10 projenin inşaatı yürütülüyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, yeni projelerini Belediye Meclisi'nde anlattı. Belediye Başkanı Enver Demirel, aynı anda 10 proje inşaatının yürütüldüğünü açıkladı.

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Zirvesi sona erdi!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu tarafından düzenlenen İnşaat Zirvesi sona erdi. Öğrencilerle buluşan sektör temsilcileri, bilgilerini paylaştı, gençlerin sektöre ilişkin akıllarındaki soruları yanıt verdi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Demirel Park, Adana İnşaat Fuarı'nda tanıtılacak!

İbrahim Demirel İnşaat, 16-19 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Adana İnşaat Fuarı'na katılıyor. Demirel Park projesini fuarda yatırımcılarla buluşturacak.

Aytaç İnşaat'ın acı günü: Kasım Zenel vefat etti!

Aytaç İnşaat A.Ş'nin kurucuları Enver, Hakan, Alper Aytaç'ın yakın dostu Kasım Zenel hayatını kaybetti. Aytaç İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Kale Grubu'nun acı günü! Şevket Demirel vefat etti!

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

İnşaat Mühendisi Şevket Demirel vefat etti!

Süleyman Demirel'ni kardeşi Şevket Demirel 90 yaşında yaşamını yitirdi. Şevket Demirel 1950 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştu.

Demirel Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Demirel Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, İsmail Hakkı Demirel tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Tuzla, Aydıntepe Mahallesi 'nde kuruldu.

Enver Demirel Ankara Etimesgut'taki projeleri anlattı!

Belediye hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Enver Demirel, "Herkesi kucaklıyoruz Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini daha da artırmak adına birçok yatırım gerçekleştirdik." dedi.

Enver Demirel İnşaat Müteahhitler Derneği Haberi

Enver Demirel İnşaat Müteahhitler Derneği


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği'nin toplantısına katıldı. Toplantıya Demirel'in yanı sıra Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED) Başkam Mustafa Şahin, dernek başkanı Baki Çelen, ilçede faaliyet gösteren müteahhitler ve yapı denetim firma temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Demirel, "İlçemize birçok hizmet kazandırdık. 

Eksiğimiz, hatamız, yapamadıklarımız olabilir ancak bu millete asla ihanetimiz olmaz. 

Eksiklerimizi tamamlamak ve şehrimize, insanımıza daha güzel hizmetler sunabilmek için sizlerden destek istiyoruz. Halkımızla, müteahhidimizle, esnafımızla el ele vererek bu şehri imar ediyoruz. Etimesgut'ta ciddi bir yapılaşma söz konusu. İlçemiz gerçekten çok hızlı büyüyor, gelişiyor, çağdaş kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizin önü açık. Kim önümüze hangi takozu koyarsa koysun, Ankara'nın en çok konuşulan, en büyük metropolü olacağız" diye konuştu. 


Hürriyet...