29 / 04 / 2024

Enver Demirel müteahhitlerle buluştu!

Enver Demirel müteahhitlerle buluştu!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği'nin toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Demirel, " İlçemize birçok hizmet kazandırdık, Eksiğimiz, hatamız, yapamadıklarımız olabilir " dedi




Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği'nin toplantısına katıldı. Toplantıya Demirel'in yanı sıra Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED) Başkam Mustafa Şahin, dernek başkanı Baki Çelen, ilçede faaliyet gösteren müteahhitler ve yapı denetim firma temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Demirel, "İlçemize birçok hizmet kazandırdık. 

Eksiğimiz, hatamız, yapamadıklarımız olabilir ancak bu millete asla ihanetimiz olmaz. 

Eksiklerimizi tamamlamak ve şehrimize, insanımıza daha güzel hizmetler sunabilmek için sizlerden destek istiyoruz. Halkımızla, müteahhidimizle, esnafımızla el ele vererek bu şehri imar ediyoruz. Etimesgut'ta ciddi bir yapılaşma söz konusu. İlçemiz gerçekten çok hızlı büyüyor, gelişiyor, çağdaş kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizin önü açık. Kim önümüze hangi takozu koyarsa koysun, Ankara'nın en çok konuşulan, en büyük metropolü olacağız" diye konuştu. 


Hürriyet Ankara 


Geri Dön