07 / 05 / 2024

Enver Han kimdir

Enver Han kimdir

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Aslı Enver Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu!

Oyuncu Aslı Enver, sevgilisi Kerem Tunçeri ile daha rahat bir şekilde görüşebilmek için Caddebostan’daki Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Engin Tekintaş kimdir?

Engin Tekintaş, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Peki, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Engin Tekintaş kimdir?

Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi’nde 2013 yılından beri doçent olarak çalışmalarını sürdürmekte olan Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir? Kutlu Sevinç Kayıhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kutlu Sevinç Kayıhan..

Enver Salihoğlu kimdir?

Enver Salihoğlu, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tekirdağ Valisi olarak atandı. Peki, Enver Salihoğlu kimdir? Enver Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Enver Salihoğlu...

Nevzat Öztürk kimdir?

Malatya Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk kimdir? Nevzat Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nevzat Öztürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nevzat Öztürk...

Enver Demirel kimdir?

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kimdir? Enver Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Enver Demirel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

İsmail Öntaş kimdir?

Ankara Nallıhan Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi İsmail Öntaş kimdir? İsmail Öntaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ankara Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş'ın biyografisi...

Enver Tokay kimdir?

Türkiye’deki mimarlık tarihinde önemli yer tutan ve Türkiye’de inşa edilmiş ilk gökdelen olarak kabul edilen Kızılay Emek İşhanı tasarlayan Enver Tokay kimdir? İşte Enver Tokay..

Enver Mamur kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürü Enver Mamur kimdir? Enver Mamur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Enver Mamur, ne zamandan beri Yapı İşleri Müdürü olarak görev alıyor?

Tuna Han Koç kimdir?

Mimar Tuna Han Koç, çalışmalarını Sıddık Güvendi ile birlikte kurduğu Kolektif Mimarlar Tasarım Atölyesi bünyesinde sürdürmektedir. Peki Mimar Tuna Han Koç kimdir? İşte Mimar Tuna Han Koç'un biyografisi...

Sıddık Güvendi kimdir?

Mimar Sıddık Güvendi, çalışmalarını Tuna Han Koç ile birlikte kurduğu Kolektif Mimarlar Tasarım Atölyesi bünyesinde sürdürmektedir. Peki Sıddık Güvendi kimdir? İşte Mimar Sıddık Güvendi'nin biyografisi...

Enver Han kimdir Haberi

Enver Han kimdir

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini söyledi. 

Milliyet'te yer alan habere göre geçtiğimiz Ekim ayında yapılan olağan genel kurul ile yeniden Malatya Barosu Başkanlığına seçilen Avukat Enver Han, baro olarak her zaman hukukun üstünlüğünü savunduklarını ve savunmaya da devam edeceklerini dile getirdi.

Enver Han, “Biz Malatya barosu olarak hukukun üstünlüğünü her zaman savunduk, kuvvetler ayrılığını, yargı bağımsızlığını, bağımsız savunmayı, demokrasiyi savunduk ve savunmaya da devam edeceğiz. Anayasanın verdiği yetki gereğince ‘Barolar hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını korumakla mükelleftir’ der ve biz bunun farkındayız. Malatya ölçeğinde oluşabilecek bir halk ihlallerinde biz vatandaşımızın yanındayız. Bir sloganımız var, ‘Avukatların sesi kesilerse halkın nefesi kesilir’ biz hak arayan hakkını arayan vatandaşımızın yanında olduk...