02 / 05 / 2024

enver ören ölüm

enver ören ölüm

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören (74), bir süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü Şişli Memorial Hastanesi'nde vefat etti.

Emlak Katılım, yurt içi kira sertifikasındaki liderliğine devam ediyor!

Yurt içi piyasada yaptığı öncü ve inovatif kira sertifikası (sukuk) ihraçlarıyla sektörde lider konumunu sürdüren Emlak Katılım, katılım esaslı sermaye piyasalarının gelişimine ve sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı vermeye devam ediyor.

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı... Hemen siz de bir göz atın...

Bakanlığa bağlı müze ve ören yeri sayısı mecliste!

2021 yılı itibarıyla Bakanlığa bağlı müze ve ören yeri sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!

Katılım Finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı...

Harem-i Hümayun'un 3 bölümünde restorasyon çalışmaları tamamlandı! 

Topkapı Sarayı'nın Harem-i Hümayun bölümünde bulunan Valide Taşlığı, Ocaklı Sofa ve Çeşmeli Sofa, 6 yıldır süren restorasyon çalışmalarının ardından yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine tekrar açıldı. 

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandı!

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandığı açıklandı. AK Parti Van milletvekili Abdulahat Arvas ile Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu yapımı süren Organize Sanayi Bölgesi'ne gitti...

Adana'daki sahra hastanesinin 216 yataklı bölümü tamamlandı! 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kamuoyundan ve bilim insanlarından takdir gören sahra hastanesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Karalar, hastanenin "216 yataklı bölümü tamamlandı" dedi...

Vakıf Katılım, İzmir'de şube açtı!

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, İzmir'deki ilk şubesini açtı.

Vakıf Katılım Gaziantep Şubesi açıldı!

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, Gaziantep Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Vakıf Katılım'ın Konya şubesi açıldı!

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, Konya Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Isparta Yakaören-Deregümü hattı imara mı açılıyor?

Isparta Belediyesi, Yakaören-Deregümü hattında 2 milyon metrekarelik alanda imar kilidini açtı. İlk etapta 700 bin metrekarelik alanda parselasyon yapılıyor.

Ovit Tüneli'nde 10 bin 600 metrelik bölüm tamamlandı!

Rize’nin Ovit Dağı geçidinde yapımı süren Türkiye’nin en uzun tüneli Ovit’te sona yaklaşıldı. Tünelin 10 bin 600 metrelik bölümü tamamlandı

Mobil Yapı Malzemeleri Denetim Sistemi yazılımı geliştirildi!

Yapı malzemeleri alanındaki denetim faaliyetlerini sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yapı malzemelerinin mobil sistemle denetlenmesi amacıyla Mobil Yapı Malzemeleri Denetim Sistemi” adı altında bir yazılım geliştirdi.

enver ören ölüm Haberi

enver ören ölüm


Türkiye Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, nükseden sağlık problemleri nedeniyle geçen ay hastaneye kaldırılan ve tüm çabalara rağmen sağlık durumu düzelmeyen Ören, hayatını kaybetti.


Enver Ören'in cenazesi, ikindi vakti Eyüp Sultan Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Sultan'daki aile kabristanında, çok sevdiği hocası ve kayınpederi İslam alimi Hüseyin Hilmi Işık'ın yanına defnedilecek.


Cumhurbaşkanı Gül


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ören'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajında, Ören'in vefatından derin üzüntü duyduğunu belirten Gül, şunları kaydetti:

''Türk iş aleminin seçkin ismi Enver Ören, çeşitli sektörlerdeki faaliyetleriyle memleketimize hizmet yolunda büyük bir sevdayla çalışmış, kurduğu yayın kuruluşlarıyla basınımızın gelişmesine önemli katkılar sağlamıştır.


Çok yönlü hizmetleriyle gönüllerde müstesna bir yer edinen Enver Ören'i her zaman sevgi ve saygıyla hatırlayacağız.''


Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan


Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da mesajında, şunları...