05 / 05 / 2024

Enver Salihoğlu biyografi

Enver Salihoğlu biyografi

Enver Salihoğlu, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tekirdağ Valisi olarak atandı. Peki, Enver Salihoğlu kimdir? Enver Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Enver Salihoğlu...

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki Salihoğlu tarafından kuruldu.

İntegral Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntegral Turizm İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Hacısalihoğlu tarafından kuruldu.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Trabzon 'Tema Park' ile yeni cazibe merkezine kavuşacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Trabzon'da "Tema Park" kurulması çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2020'de açılacak!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatını 2020 yılı ortalarında tamamlayacaklarını açıkladı.

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Enver Paralı'nın mirası için dava süreci başladı!

İş adamı Enver Paralı’nın milyonlarca liralık mirası, oğlu Ahmet Galip Paralı tarafından sahte vekâletname çıkarılarak ele geçirildi. Torunu Ömerhan Kuru tarafından ortaya atılan iddiayı araştıran savcılık, vekâletnamenin sahte olduğunu belirledi...

Vadi Group Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vadi Group Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salihoğlu tarafından kuruldu.

Gezicioğlu Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezicioğlu Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Gezici tarafından kuruldu.

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atacan Aşula ve Nihat Salihoğlu ortaklığında kuruldu. 

Sancaktepe Tıp Fakültesi Hastanesi 2019'da faaliyete geçecek!

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) tarafından 2009 yılında kulan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nde 11 bin öğrenci lisans ve lisansüstü eğitim alıyor. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, ‘Yeni Yüzyıl Okulları’nı devreye alacağız.

Trabzon'daki konut stokunun erimesi umut veriyor!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu, "Trabzon, mayıs itibarıyla Türkiye'de yabancıya konut satışı yönünden 123 konutla üçüncü sırada yer aldı."dedi.

Enver Salihoğlu biyografi Haberi

Enver Salihoğlu biyografi

Enver Salihoğlu kimdir?

Enver Salihoğlu, 1954 Akçabaat Trabzon doğumlu. 1976 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirdi.  17.03.1977-05.06.1978 İçişleri Bakanlığı Kontrolörü, Çivril ve Göle İlçelerinde Kaymakam Vekilliği, Tercan, Patnos ve Keşap İlçelerinde kaymakamlık, Mülkiye Müfettişliği, Mülkiye Başmüfettişliği, Rize Valiliği yaptı. 


25 Eylül 2006 tarih ve 2006/10968 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Gümüşhane Valiliğine atanmıştır olup 17 Ağustos 2011 tarihinde Resmî Gazetede yayımlanan bakanlar kurulu kararıyla merkez valiliğine atanmıştır. 


8 Ekim 2013 tarihi itibariyle İçişleri Bakanlığı müsteşar yardımcısıdır. 16.02.2015 tarih ve 2015/7295 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla Tekirdağ Valiliğine atanmıştır. 


Evli ve 2 çocuk babasıdır.


11 ilin valisi...