16 / 06 / 2024

Enver Sungur kış turizmi

Enver Sungur kış turizmi

Havaların soğumasıyla birlikte Türkiye genelinde ekini ayından itibaren birçok yüksek merkezde kar yağışının görülmesi kış turizmcilerini sezon için umutlandırdı. Turizmciler, bu kış çok kar yağışı olmasını bekliyor...

Cas Context Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cas Context Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Çakar tarafından kuruldu.

Novark Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Novark Mimarlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Alkan tarafından kuruldu.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Granoba İnşaat Tekstil Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Granoba İnşaat Tekstil Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Enver Demir ve  Hülya Demir tarafından kuruldu.

Bedir Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedir Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Şirketi Pendik’te  10 bin TL sermaye bedeli  ile Enver Bedir  ve Mahmut Bedir tarafından kuruldu.

Kıbrıs'ta emlak sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, koronavirüs salgını sürecinde Kıbrıs'tan konut almak isteyen birçok Avrupa vatandaşının olduğuna dikkat çekti ve İngiltere, Rusya, İskandinavya’dan insanların internet üzerinden kapora ödeyerek KKTC’den emlak aldıklarını dile getirdi. 

Cnz İnşaat Tekstil Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnz İnşaat Tekstil Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Dengiz Sungur tarafından kuruldu.

Newist İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newist İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Işık ve Selman Karmaz ortaklığında kuruldu.

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Sungur ve Ayça Aral ortaklığında açıldı.

Enver Paralı'nın mirası davalık oldu!

Milyarlarca TL'yi bulan mal varlığı, çocukları ve torunları arasında miras kavgasına neden olan işinsanı Enver Paralı'nın mirası davalık oldu...

Özgen İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özgen İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Özgen tarafından kuruldu.

Hasan Sungur: Kıbrıs'ta konut satışları durdu!

Koronavirüsün emlak sektörünü çok kötü etkilediğini söyleyen Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, “Satış yapamıyoruz, yapılan satışlar da iptal edildi'' diye konuştu.

Sungur Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sungur Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sungur tarafından kuruldu.

Enver Sungur kış turizmi Haberi

Enver Sungur kış turizmi

Geçen yıl kuraklık nedeniyle kış mevsiminin en sert yaşandığı ocak-şubat aylarında dahi kar yağışının beklenen seviyede olmaması nedeniyle zor günler geçiren turizmciler, bu yıl karın erken yağmasıyla nedeniyle sezonun önceki yıla göre daha iyi geçeceğini ümit ediyor. Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Başkanı Enver Sungur, geçen yıl özellikle kayak merkezlerinde yeterli kar yağışı olmaması nedeniyle turizmcilerin ciddi anlamda sıkıntı yaşadığını söyledi. Bu yıl Eylül ayından itibaren 3 bin 916 metre yükseklikteki Erciyes'te kar yağışının başladığını ve ekim-kasım aylarında ise yağışın 2 bin 200 rakımlı Tekiı- bölgesine kadar indiğini, bunun da turizmciler açısından sevindirici bir gelişme olduğunu ifade eden Sungur, şunları kaydetti: "Geçen yıl kar yağışı olmaması nedeniyle yaşadığımız sıkıntıları bu yıl yaşamayacağımızı düşünüyoruz. Hava şartlan böyle giderse bu kış...