15 / 05 / 2024

enver yılmaz ünye yatırımları

enver yılmaz ünye yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye ilçesinde yaşanan doğal gaz sorununu mahkemeden çıkardıkları ara kararla çözüme kavuşturduklarını söyledi Yılmaz Ünye ilçesine bir de havuz müjdesi verdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Ünye'ye 93 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ünye'de hayata geçirecekleri yatırımları anlattı. Başkan Yılmaz Ünye'ye 93 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını söyledi.

Ünye OSB'nin önündeki engeller kalktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye’de hayata geçirdiği ve 2017 yılında gerçekleştirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ünye OSB'nin önündeki engellerin kalktığını söyledi.

Enver Yılmaz: Modern bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi modern yollarıyla örnek alınacak model bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz' dedi.

Ünye Fevzi Çakmak Yaşam Alanı Mart'ta açılıyor!

Ünye’de çalışmaları incelemek üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye'deki çalışmaları inceledi.

Ünye'ye 2,5 yılda 93 milyonluk yatırım!

Ünye ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye'nin modern bir kent olacağını söyledi...

Enver Yılmaz Ordu yatırımlarına mercek tuttu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı ortak canlı yayında Ordu'nun gündemiyle ve Büyükşehir Belediyesinin geride bıraktığı zaman zarfında yaptığı yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ünye Hizmet Binası açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir tarafından hizmetlerin tek elden sürdürülmesi amacıyla hazırlanan Ünye Hizmet Binasını ziyaret etti. Eksiklikleri tamamlanan hizmet binasının resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi.

Ordu Çamlık Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye’nin simgelerinden olan Çamlık bölgesinde 40 bin metrekare alan üzerine yap işlet devret modeliyle yapılacak tesisin ihalesini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ünye'nin OSB düğümü çözüldü!

Ünye’nin 30 yıllık Organize Sanayi düğümünü çözen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ve beraberindeki heyet tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Ünye'ye havuz müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye ilçesinde yaşanan doğal gaz sorununu mahkemeden çıkardıkları ara kararla çözüme kavuşturduklarını söyledi Yılmaz Ünye ilçesine bir de havuz müjdesi verdi.

Ünye'ye müjde üstüne müjde!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Eskikızılcakese’de yapmayı planladıkları çöp ayrıştırma tesisini başka yere yapacaklarını açıkladı.

Ünye doğalgaza kavuşuyor!

Ünyelilerin uzun zamandır beklediği müjdeli haber, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan geldi. Başkan Yılmaz, Ünye ilçesine doğal gaz verilmesinin önündeki engelin aşıldığını ve yılbaşına kadar ilçeye doğal gazın getirileceğini söyledi.

enver yılmaz ünye yatırımları Haberi

enver yılmaz ünye yatırımları


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye ilçesinde yaşanan doğal gaz sorununu mahkemeden çıkardıkları ara kararla çözüme kavuşturduklarını ve bu sayede Ünye’ye 2017 yazında verilmesi planlanan doğal gazın 16 ay daha erken geleceğini söyledi. Başkan Yılmaz Ünye ilçesine bir de havuz müjdesi verdi.

Ünye’yi modern bir kent yapmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, doğal gaz yatırımlarından çöp ayrıştırma tesisine kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Ünye’de kamulaştırma nedeniyle tıkanma noktasına gelen doğal gazla ilgili sorunu çözdüklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Ünye’de doğal gaz şehir girişi tesisinin yapılacağı alanın kamulaştırma çalışmalarında hak sahibiyle anlaşılamaması nedeniyle olay mahkemeye intikal etmişti. Biz de bunun üzerine yaklaşık bir maliyet belirledik. Mahkemeye hak sahibine yapılacak ödeme için belli bir miktar parayı bloke etmeyi teklif ettik...