02 / 05 / 2024

Envex Pazarlama yeni yatırımları

Envex Pazarlama yeni yatırımları

Çimento ve demir çelik fabrikalarının yanı sıra termik santrallere yönelik toz kontrol sistemleri üretimi gerçekleştiren Env-ex Pazarlama Toz Kontrol Sistemleri, İran pazarındaki faaliyetlerini artırmaya odaklandı...

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

E-ticarette şok gelişmeler! Yeni kanun ile sektörde neler değişecek? İşte, yeni E-Ticaret Kanunu!

Pandemi döneminde artan dijitalleşme ile birlikte artık hemen hemen bütün ihtiyaçlarımızı e-ticaret kanallarından karşılar olduk. E-ticaret hacmindeki artış şirketlere yeni bir pazarlama ve dağıtım kanalı açarken, şimdi gündemde yeni E-Ticaret Kanunu var.

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Yeni mülkiyet sistemiyle konut fiyatları yarı yarıya düşebilir!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, yeni mülkiyet sistemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki yeni mülkiyet sistemi konut fiyatlarını düşürecek mi? İşte yanıtı..

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

GAPAS'tan yabancıya konut satışında yeni değerleme önerisi!

Yabancıya konut satışına getirilen yeni düzenleme ile ilgili açıklamalar yapan Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği’ Başkanı İsmail Özcan, belirsizliği ortadan kaldırmak için formül önerdi.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

2021’de gayrimenkulde yeni rekorlar gelebilir!

Pandemiye rağmen gayrimenkule olan talebin düşmediğini dile getiren Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp 2021 yılında yeni rekorların gelebileceğini söyledi.

Her bir yeni konuta karşılık iki eski konut satıldı!

Yeni proje yokluğunda konut talebinin 2. ele kaydığını belirten Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, yeni projelerin teşvik edilmemesi halinde 2. elde fiyatların 2021’de oldukça hızlı bir artış eğilimine girmesini beklediklerini kaydetti.

Son satışlar, yeni konut üretimini zorunlu kılıyor!

Konut fiyatlarında ciddi artışlar olabileceğini söyleyen Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği Başkanı İsmail Özcan, yeni konutların üretilmesinin şart olduğunu, özel sektör gayrimenkul geliştirme firmalarının konut üretmeye teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu söyledi.

Volkan Kırtok, Workindo Pazarlama Direktörü oldu!

Yapı-inşaat sektöründe faaliyet gösteren Workindo’nun yeni pazarlama direktörü Volkan Kırtok oldu.

İnşaat ve emlak sektöründe yeni dünya düzeni!

İnşaat firmalarının ve emlak ofislerinin seri ilan sitelerine bağımlı olarak devam ettiği pazarlama şekilleri yeni dünya düzeninde yetersiz kalacağından bahseden Ekonomist Ahmet Yılmaz ‘alternatif satış kanalları yaratan Gayrimenkul PR gibi çözümlere yönelilmeli’ önerisinde bulundu.

Envex Pazarlama yeni yatırımları Haberi

Envex Pazarlama yeni yatırımları

Çimento ve demir çelik fabrikalarının yanı sıra termik santrallere yönelik toz kontrol sistemleri üretimi gerçekleştiren Env-ex Pazarlama Toz Kontrol Sistemleri, İran pazarındaki faaliyetlerini artırmaya odaklandı. 


Açık alan toz kontrol sistemleri üretimlerine 2013 yılında otomatik kamyon tekerleği ve damper yıkama sistemleri imalatını da ekleyerek çevreye duyarlı ürün yelpazelerini genişlettiklerini belirten Env-ex Pazarlama Toz Kontrol Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sarıgül, "Tüm bu alanlarda imalatları kendi fabrikamızda yapan kurumsal bir firmayız. Özellikle açık alan toz sistemlerimiz; yoğun toz konsantrasyonu olan fabrikalarda, besleme bunkerlerinde, tünel çalışmalarında, açık stok sahalarında, kentsel dönüşüm bina yıkımlarında, kamyon- kepçe- gemi- vagon yükleme ve boşaltma esnasında meydana gelen tozu bastırmada, suni kar yapmada ve koku giderme gibi değişik alanlarda başarılı bir şekilde çalışıyor" açıklamasını yaptı. 

Şu anda Avrupa, Afrika,...