16 / 05 / 2024

Environmental Product Declaration

Environmental Product Declaration

KYK Yapı Kimyasalları, seramik yapıştırıcı ürünleri için EPD belgesi aldı. KYK, bu belgeyle yeşil binalara da çözümler sunabilecek.

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

Communıty Productıon Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Communıty Productıon Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Ece Eralp tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Daire Kartal'a LEED Gold yeşil bina sertifikası!

Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da inşa ettiği Daire Kartal projesi, LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifikasını alarak çevreye duyarlı bir yapı olduğunu göstermiş oldu. 

Hilti Çivi Çakma Makinası'na 2 ödül!

Betona ve çeliğe çivi çakabilen dünyanın ilk sadece batarya ile çalışan Hilti Çivi Çakma Makinası Red Dot 2016 ve iF Product Design 2016 ödüllerine layık görüldü.

Rigips Alçı ürünleri Tip III EPD belgesi kazandı!

Rigips, ürettiği 8 farklı alçı levha ve yapı alçısı ürünü için uluslararası onaylı ve Avrupa standartlarıyla uyumlu Çevresel Ürün Beyanı – Environmental Product Declaration belgelerini almaya hak kazandı.

Antplato projesi Leed Gold adayı!

Ant Yapı’nın sürdürülebilir projelere verdiği önem Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato için de devam ediyor. Antplato, dünyanın en güvenilir “Yeşil Bina Sertifika Sistemi” Leadership in Energy and Environmental Design’a (LEED) aday oldu.

ACO’dan bol ödüllü bir ürün: Walk-in!

Banyo drenaj sistemlerinde mükemmel işlevselliğin yanı sıra estetiği de birarada sunan ACO’nun, RedDot Product Design Award 2015 ödüllü Walk-in duş kanalı banyo alanlarına güvenliği de getiriyor.

Tepe Betopan'la Uluslararası Leed Altın Sertifikası!

Tepe Betopan, uluslararası alanda en saygın yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) Sertifikası değerlendirme sürecini, LEED Altın Sertifikası alarak tamamladı.

Hilti 2014 yılında 2 tasarım ödülü aldı!

ÜRÜNLERİNİ tasarlarken güvenliği ve kullanım kolaylığını en üst seviyede tutan inşaat endüstrisinin global jenerik markası 1 Hilti, 2014 yılında "Endüstri" dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014'te ödülleri topladı.

Hilti 2014’te tasarım ödüllerini topladı!

İnşaat endüstrisinin global jenerik markası olan Hilti, 2014 yılında “ Endüstri ” dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014’te ödülleri topladı.

Tepe Prefabrik'e LEED Sertifikası verildi!

Tepe Prefabrik,uluslararası alanda en çok saygı gören yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Sertifikasını LEED Altın seviye üzerinden almaya layık görüldü.

Tepe Prefabrik Leadership Energy Belgesi almaya layık görüldü!

Bilkent Holding şirketlerinden biri olan Tepe Prefabrik, Uluslararası alanda en saygın yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Belgesi almaya layık görüldü.

Eczacıbaşı Vitra Product LLC'nin sermayesini 765 milyon Ruble'ye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Vitra Product LLC'nin sermayesini 765 milyon Ruble'ye çıkardı.

Environmental Product Declaration Haberi

Environmental Product Declaration

KYK Yapı Kimyasalları, seramik yapıştırıcı ürünleri için EPD belgesi aldı. KYK, bu belgeyle yeşil binalara da çözümler sunabilecek.


KYK Yapı Kimyasalları, Eskişehir, Samsun, Adana ve Diyarbakır tesislerinde üretmiş olduğu seramik yapıştırıcı ürünlerine tüm pazarlarda geçerli uluslararası onaylı ve EN 15804 Avrupa normu uyumlu Çevresel Ürün Beyanı - Environmental Product Declaration (EPD) belgesini aldı. KYK, bu belgeyle yeşil ve sürdürülebilir yapıların tercih edilen markası olma hedefine ulaştı. Toplamda 600 bin ton üretim kapasitesine sahip 4 modern üretim tesisinde üretim yaptıklarını anlatan KYK Yapı KimyasaUarı'nın Yönetim Kurulu Başkan C. Onur Sürmeli, EPD Belgesini Standart, Geliştirilmiş, Teknik ve Yüksek performanslı olarak sınıflandırılan seramik yapıştırma harçlarında S-P-00835 EPD Kayıt numarası ile uluslararası seviyede onaylatmış olduklarını açıkladı. Yapı sektörünün ihtiyacı olan sürdürülebilir çözümler ürettiklerini açıklayan...