13 / 05 / 2024

Enyap Kuveyt projesi

Enyap Kuveyt projesi

Kuveyt ' te 30 milyon dolarlık villa projesi için anlaşma imzalayan şirket, Kuveyt ' te şantiye kuruluşuna start verilmesiyle birlikte, farklı projelerinde görüşmelerini devam ettiriyor...

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Karmod, Kuveyt'te konut projesi yaptı!

Hazır yapı sektörünün markalarından Karmod, Kuveyt'te konut projesi gerçekleştirdi...

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Türk müteahhitlerden Kuveyt atağı!

Türkiye-Kuveyt İş Konseyi Başkanı Ekşi: "Kuveyt'te 2020'ye kadarki süreçte 150 milyar dolara yakın altyapı ve üst yapı projesi var. Bunların hepsi Türk müteahhitlerinin yapabileceği işler" dedi.

Dumankaya Ritim İstanbul Kuveyt'te görücüye çıktı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı..

Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te yapıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı.

Ritim İstanbul’dan Kuveyt’te lansman!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te de yapıldı. Al Mazaya, Arap yatırımcıları fırsatları değerlendirmeye çağıracak.

Ritim İstanbul Kuveyt'te açıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğulu gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı yapıldı.Proje, 2015'in ilk çeyreğinde 190 milyon TL bedelle Mazaya-Dumankaya ortak girişiminin olmuştu.

Ritim İstanbul Kuveyt'te tanıtıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu'nun gayrimenkul devlerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi 'Ritim İstanbul' Kuveyt'te tanıtıldı. Toplantıda, Al Mazaya Başkanı, Ortadoğulu yatırımcıları İstanbul'a yatırıma davet etti.

Ritim İstanbul Kuveyt'te tanıtıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu'nun gayrimenkul devlerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi 'Ritim İstanbul' Kuveyt'te tanıtıldı. Toplantıda, Al Mazaya Başkanı, Ortadoğulu yatırımcıları İstanbul'a yatırıma davet etti.

Ritim İstanbul’un Kuveyt lansmanı yapıldı!

Türkiye’nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun güçlü gayrimenkul geliştiricisi Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un Kuveyt lansmanı gerçekleştirildi.

Ortadoğu Grup 2 projesini Kuveyt'te tanıtacak!

Ortadoğu Grup, İstanbul'da Zekeriyaköy ve Sancaktepe 'de hayata geçirdiği iki projesi Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul Orman 'ı Kuveyt 'te gayrimenkul yatırımcısı ile buluşturacak.

Ortadoğu Grup projelerini Kuveyt’te tanıtacak!

Ortadoğu Grup projelerini Kuveyt’te tanıtacak. Ortadoğu Grup, İstanbul’da Zekeriyaköy ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği iki projesi Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul Orman’ı Kuveyt’te uluslararası gayrimenkul yatırımcısıyla buluşturuyor.

Enyap Kuveyt projesi Haberi

Enyap Kuveyt projesi

Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesiyle dikkat çeken Enyap İnşaat yurtdışına açılıyor. Kuveyt'te 30 milyon dolarlık villa projesi için anlaşma imzalayan şirket, Kuveyt'te şantiye kuruluşuna start verilmesiyle birlikte, farklı projelerinde görüşmelerini devam ettiriyor. Enyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer, 30 milyon dolarlık villa projesi için karşılıklı imza attıklarını belirterek, "Enyap İnşaat, sağlam temellerle kurduğu yapılar sayesinde geleceğe emin adımlarla ilerliyor" açıklamasını yaptı. 


Posta...