16 / 05 / 2024

EPDK başkentgaz uyarısı

EPDK başkentgaz uyarısı

EPDK'dan Başkentgaz'a uyarı geldi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan ( EPDK ), ön ödemeli (kartlı) doğal gaz sayaçlarında meydana gelen arızalar nedeniyle vatandaşların sayaç değişimine zorlanamayacağını bildirildi.

Otomobil alacaklar için son 20 gün uyarısı! En dip fiyatlar…

Otomobil satışları Şubat ayında tüm zamanların satış rekorunu kırarken, fiyatlar da hareketlenme başladı. Birçok kişi araç fiyatlarda düşüş beklerken ekonomist Mert Başaran, otomobil alacaklar için son 20 gün uyarısı yaptı ve nedenini açıkladı.

Dolar için ağustos uyarısı! Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar ne kadar olacak?

Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte dolar kurunda yükseliş başladı. Peki elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar için ağustos uyarısı! Dolar ne kadar olacak?

Son dakika! AFAD'dan 13 il için turuncu kodlu sağanak uyarısı yapıldı! İşte o iller...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlardan sonra 13 il için turuncu kodlu sağanak uyarısı yaptı. İşte o iller ve tüm detayları...

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Meteoroloji'den nefes kesen son dakika uyarısı! 10 kent için ''sarı'' alarm verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde olumlu hava etkilerinin beklendiğini açıklamasına rağmen, İstanbul başta olmak üzere 10 il için sarı kod uyarısı verdi. Bu illerde fırtına bekleniyor.

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

Hep zam haberi yapmak bizi de sıkmıştı.. elektrikte iyi haber! EPDK Başkanı indirimi açıkladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Yaptığı açıklamada, serbest piyasadaki elektrik tavan fiyatına indirim yaptı. Bu nidirimin özellikle sanayi bölgelerinde Yüzde 12 oranında etki etmesini umuyoruz dedi.

Merkez Bankası'nın uyarısının ardından faizlerle ilgili yeni gelişme!

Bankalar, Merkez Bankası'nın uyarısıyla birlikte faiz oranlarını düşürmeye başladı.

Kış aylarına girerken herkese korkunç zam uyarısı! Şimdiden alıp kilere kaldırın fiyatı tavana zıplayacak

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte birçok üründe fiyat artışı endişesi de şimdiden başladı. Önümüzdeki kış faturaları nasıl ödeyeceklerini merak etmeye başlayan vatandaşlar, ürünlere gelecek yeni zamlardan da endişeli. Bir ürün grubu için korkunç bir zam uyarısı yapıldı. İşte detaylar...

Altının Efendisi İslam Memiş'ten son dakika uyarısı geldi! 1 gram bile altını olanlar dikkat! Resetleme başladı!

Altının Efendisi İslam Memiş'ten son dakika uyarısı geldi! 1 gram bile altını olanlara bile resetleme şoku!  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten son dakika açıklaması geldi. İşte 1 gram bile altını olanları ilgilendiren o uyarılar...

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar kuru dün gece tarihi rekorunu kırdı. 18,76 TL seviyesine yükselen dolar için Selçuk Geçer kritik uyarıyı yaptı. ''Yarın öbür gün'' diyerek geri sayımın başladığını söyledi. 

EPDK başkentgaz uyarısı Haberi

EPDK başkentgaz uyarısı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan (EPDK), ön ödemeli (kartlı) doğal gaz sayaçlarında meydana gelen arızalar nedeniyle vatandaşların sayaç değişimine zorlanamayacağını bildirildi.


AA muhabirinin EPDK'dan edindiği bilgiye göre, kurum, tüketicilerden gelen şikayetler ve bazı basın yayın organlarında yer alan Başkentgaz'ın sayaçları kasıtlı olarak bozduğu, vatandaşları sayaç değişimine zorladığı iddiaları üzerine harekete geçti.


Başkentgaz ile ilgili iddiaların EPDK tarafından mercek altına alındığını ifade eden yetkililer, Denetim Dairesi Başkanlığı'nın mevzuata aykırı olan işlemleri incelemeye devam ettiğini, ayrıca kurumun dağıtım şirketini de uyardığını belirtti.


Yetkililer, dağıtım şirketinin arıza nedeniyle ön ödemeli sayaçlarda değişim için vatandaşlardan herhangi bir bedel tahsil edemeyeceğini kaydetti. Ayrıca dağıtım şirketinin ön ödemeli sayacını mekanik sayaca (faturalı sayaç) çevirmek isteyen vatandaşlardan değişiklik için onay alması gerektiği ifade eden yetkililer, kendi isteğiyle abonelik sözleşmesini sonlandıran...